Od 1963. godine Dan Kuchen tvornica proizvodi kuhinje po mjeri kupca, najviše kvalitete i najniže cijene. Više od milion DAN kuhinja ukrašava domove zadovoljnih kupaca diljem Europe. Kupcima projektiramo i montiramo kuhinje direktno iz tvornice u njihove domove. Posjetite naš jedini studio u Zagrebu u  Heinzelovoj ulici 41.


MODELI KUHINJA


Svi modeli u našoj ponudi jednake su kvalitete, razlika je isključivo u dizajnu.


BOJE KUHINJA


Boje kuhinjskih front, radnih ploča, zidnih obloga i sve ostale dekoracije.


ELEMENTI I OPREMA


Osigurali smo izniman izbor kuhinjskih elemenata i opreme najviše kvalitete.


ČESTO POSTAVLJENA PITANJA


U nekom vremenu davno prije, prodaja kuhinja radila se “po metru”. U međuvremenu su se stvari bitno promijenile te danas prilikom izrade kuhinja po mjeri postoji bezbroj mogućnosti koje bitno utječu na konačnu cijenu. Zato je najtočniji način izračuna cijene kuhinje projektiranje u samom studiju. Izrada plana, ili projekta kuhinje ne obvezuje kupnju i potpuno je besplatna.

Dostava do vrata na području Grada Zagreba i okolice je uračunata u cijenu kuhinje.

Cijena montaže kuhinje uračunata je u cijenu kuhinje.

Za početak potrebno se javiti mail-om ili telefonom i rezervorati termin sastanka. Od podataka dovoljne su Vam samo okvirne mjere ili tlocrt prostora, a sve ostalo prepustite našim stručnim projektantima.

Prvi korak adaptacije je projekt. Ne predlažemo, već inzistiramo da po projekt nove kuhinje dođete prije početka adaptacije. Određivanjem rasporeda elemenata u prostoru određujete pozicije instalacija, određujete boje namještaja pa je odabir keramike jednostavniji, utvrđujete potencijalnu reorganizaciju prostora koja nudi rješenja kojih se niste sjetili….

U najranijoj mogućoj fazi, bez obzira na upute arhitekta ili dizajnera interijera – svaki savjet ili sugestija su dobrodošli. Naime, izmjene projekta u poodmakloj fazi izvedbe su vrlo teške, a često i potpuno neizvedive (npr. provlačenje vode i odvod za kuhinjski otok). Dođite u naš studio i bez obveze na kupovinu napravit ćemo bolju ili lošiju verziju prethodno planiranog – papir trpi sve!


AKTUALNE AKCIJE


Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Otkaži