AEG kućanski aparati na akciji

AEG akcija

AEG je nemilosrdan u težnji da uvijek bude jednu ideju ispred. U 2017. slavimo 130 godina unošenja inovacija u vaš dom. Spajanje inteligentne tehnologije s prilagodljivim dizajnom slijedeći viziju i filozofiju dizajna Petera Behrensa iz AEG-a – savršenstvo oblika i funkcije. Nastavit ćemo s inovacijama, te smo predani prenošenju našeg naslijeđa u budućnost.

U nepravilnim vremenskim razmacima osiguravamo dodatne pogodnosti kupcima AEG aprata kako bi olakšali odabir i kupovinu. Niže pregledajte aktualnu ponudu modela koju smo pripremili za studioHR kupce.


studio HR, Kućanski aparati na akciji, Bijela tehnika na akciji, AEG Kućasnki aparati na akciji

AEG Akcija 12700
– – – – – –

AEG akcija. Kućanski aparati na akciji. Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite AEG set kuhinjskih aparata po nevjerojatno niskoj cijeni. Od više bitnih detalja na ponuđenim aparatima izdvajamo LOW FROST funkciju u 177 cm visokom hladnjaku, INVERTER motor u perilici posuđa, Plus Steam funkciju na pećnici koja dodaje paru prilikom pripreme hrane i Direct control funkciju na indukcijskoj ploči koja olakšava uporabu.

Kupovina kuhinje naravno nije uvjet za kupovinu ovog super povoljnog seta. Stoga ako ste u potrazi za kvalitetnim aparatima povoljne cijene s 5 godina garancije na pravom ste mjestu.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


PREGLEDAJ SVE AKTUALNE AKCIJE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen