AEG Kućanski aparati na akciji

AEG Kućanski aparati na akciji

AEG je nemilosrdan u težnji da uvijek bude jednu ideju ispred. U 2017. slavimo 130 godina unošenja inovacija u vaš dom. Spajanje inteligentne tehnologije s prilagodljivim dizajnom slijedeći viziju i filozofiju dizajna Petera Behrensa iz AEG-a – savršenstvo oblika i funkcije. Nastavit ćemo s inovacijama, te smo predani prenošenju našeg naslijeđa u budućnost.

U nepravilnim vremenskim razmacima osiguravamo dodatne pogodnosti kupcima AEG aprata kako bi olakšali odabir i kupovinu. Niže pregledajte aktualnu ponudu modela koju smo pripremili za studioHR kupce.


AEG Kućasnki aparati na akciji

AEG set 201811
– – – – – –

AEG kućanski aparati na akciji. Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite AEG set kuhinjskih aparata po nevjerojatno niskoj cijeni. Od više bitnih detalja na ponuđenim aparatima izdvajamo LOW FROST funkciju u 177 cm visokom hladnjaku, INVERTER motor u perilici posuđa, Plus Steam funkciju na pećnici koja dodaje paru prilikom pripreme hrane i Direct control funkciju na indukcijskoj ploči koja olakšava uporabu.

Kupovina kuhinje naravno nije uvjet za kupovinu ovog super povoljnog seta. Stoga ako ste u potrazi za kvalitetnim aparatima povoljne cijene s 5 godina garancije na pravom ste mjestu.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


40% NA FOTELJE I SJEDEĆE GARNITURE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Odbaci