AEG set 9999

AEG set 9999. Najniža cijena AEG aparata!!! Uštedi više od 2000 kn

AEG set 9999

Osiguraj najnižu cijenu AEG kućanskih aparata. U ponudi smo osigurali ugradbenu ploču za kuhanje s indukcijom, ugradbenu pećnicu sa pirolizom funkcijom samočišćenja i ugradbenom perilicom posuđa. AEG set stoji na skladištu i spreman je za isporuku odmah. Požurite i osigurajte 2000 kn ušteda kupovinom ovog genijalnog seta.

Mi napredujemo s inovacijama koje vam daju najbolji osjećaj u usavršavanju vašeg kuhanja, čišćenju doma i pranju odjeće. Mi vidimo vaše današnje potrebe – i predviđamo buduće – tako da možete postići rezultate koji ne samo da zadovoljavaju vaše standarde, nego ih nadmašuju. Mi smo AEG I zajedno s vama, uvijek smo jednu ideju ispred. AEG je nemilosrdan u težnji da uvijek bude jednu ideju ispred. U 2017. slavimo 130 godina unošenja inovacija u vaš dom. Spajanje inteligentne tehnologije s prilagodljivim dizajnom slijedeći viziju i filozofiju dizajna Petera Behrensa iz AEG-a – savršenstvo oblika i funkcije. Nastavit ćemo s inovacijama, te smo predani prenošenju našeg naslijeđa u budućnost.


AEG-set-9999-tekst

AEG set 9999
Najniža cijana AEG aparata na tržištu

Osigurali smo više od 2000 kn dodatnog popusta na već snižene cijene. Iskoristite jedinstvenu priliku i kupovinom seta osigurajte najnižu cijenu za navedene AEG modele.
Set se sastoji se od tri uređaja. Na uređaje u setu AEG osigurava jamstvo u trajanju od 2+3 godine. Set je spreman za isporuku, pošalji narudžbu i uštedi 2000 kn.

Cijena seta : 9.999,00 kn


Set je spreman za isporuku pošalji narudžbu

posjetite : DanKüchen