Gratis elementi

Svakom kupcu tvornica na izbor daruje 2 elementa za ugradbene aparate.

Gratis elementi za ugradbene aparate

Kupovinom DAN kuhinje svaki kupac ostvaruje pravo na poklon koji osigurava DAN KUCHEN tvornica. Kupci imaju pravo odabrati dva gratis elementa za ugradbene aparate. U ponudi, odnosno kupcu na izbor tvornica nudi visoke i niske elemente za ugradbene pećenice, mikrovalne pećnice, hladnjake i nape.

DAN KUCHEN ne proizvodi okove (metalne dijelove elemenata). Kako bi zadržali optimalnu kvalitetu DAN KUCHEN okove kupuje od renomiranih Europskih kompanija, te ih u robotiziranom procesu proizvodnje implementira u svoje elemente, time DAN osigurava funkcionalnost, dugotrajnost i najbitnije konkurentnu cijenu. DAN KUCHEN ne daje jamstvo na svoje proizvode, jamstvo na okov osigurava proizvođač. Gratis elemente ostvarujete isključivo kupovinom cijele kuhinje sa minimalno 8 elemenata, koji obvezno uključuju element za sudoper.

Niže su galerije sa nacrtima i nazivima elemenata dostupnim za odabir. Pregledajte i odaberite vrstu i visinu elemenata koji bi najbolje odgovarali Vašem prostoru kuhinje, odnosno Vašim navikama korištenja kuhinje.

Klikom ovdje preuzmite PDF dokument za popisom elemenata koji tvornica poklanja svojim kupcima.

 

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Odbaci