Model Classico, dodatno snižen

Dan Kuchen Akcija Classico. Osigurali smo nižu cijenu za kuhinje s mediapan frontom mat površinskog efekta…

Dan Kuchen Akcija Classico slika 04
Dan Kuchen Akcija Classico slika 03
Dan Kuchen Akcija Classico slika 02
Dan Kuchen Akcija Classico slika 01

Dan Kuchen Akcija Classic

Dan Kuchen Akcija Classico traje do 28.02.2022. Uz nižu cijenu modela Classico koju je osigurala DanKuchen tvornica svakom kupcu nudimo 10% dodatnog popusta na cjelokupni asortiman našeg studija u Heinzelovoj 41 u Zagrebu (lagerski asortiman aparati, garniture, stol, stolice…). Uvjet za ostvarivanje popusta je narudžba kuhinje najkasnije do 28.02.2022. i montaža najkasnije do 30.05.2022. Fronte modela Classico izrađene su od 22 mm debelog MDF-a (medijapan). Frontama mat površinskog efekta, te izborom boja Classico se, dizajnerski uklapa u prostore modernog i rustikalnog dizajna. Fronte se kombiniraju s ručkicama dizajniranim u skladu s karakterom modela. Uz kvalitetnu i postojanu frontu Classico, kao i svaki DanKüchen model osigurava trajnost kvalitetnim korpusom (kuhinjskim elementom), te okovima (ladicama, pantima …) najviše kvalitete. Više o modelu Classico →

Dan Kuchen Akcija Classic

Uz nižu cijenu modela Classico koju je osigurala DanKuchen tvornica svakom kupcu nudimo 10% dodatnog popusta na cjelokupni asortiman našeg studija u Heinzelovoj 41 u Zagrebu (lagerski asortiman aparati, garniture, stol, stolice…). Uvjet za ostvarivanje popusta je narudžba kuhinje najkasnije do 28.02.2022. i montaža najkasnije do 30.05.2022. Fronte modela Classico izrađene su od 22 mm debelog MDF-a (medijapan). Frontama mat površinskog efekta, te izborom boja Classico se, dizajnerski uklapa u prostore modernog i rustikalnog dizajna. Fronte se kombiniraju s ručkicama dizajniranim u skladu s karakterom modela. Više o modelu Classico →

Dan Kuchen Akcija Classico slika 01
Dan Kuchen Akcija Classico slika 02
Dan Kuchen Akcija Classico slika 03

Rezerviraj termin sastanka i osiguraj 10% dodatnog popusta

Ako ste u procesu kupovine kuhinje toplo preporučujemo da, bez obveze na kupovinu  posjetite naš izložbeni studio u Heinzelovoj 41 i pregledate našu ponudu. Trebate li izračun cijene kuhinje za Vaš prostor, molimo ponesite mjere prostora, odmah ćemo napraviti projekt, prezentirati Vam kuhinju u 3D programu i izračunati cijenu. Kako izrada projekta može potrajati predlažemo da se prije dolaska javite kako bi osigurali slobodno vrijeme u kojem se možemo 100% posvetiti Vama i Vašem projektu.

Podatke za kontakt potražite klikom ovdje ili popunite kontakt formu prijedlogom termina sastanka koji Vam najbolje odgovara.

  Zanima te cijena kuhinje?

  Saznaj cijenu kuhinje prilagođene tvom prostoru. Rezerviraj termin sastanka, bez obveze na kupovinu i potpuno besplatno napravit ćemo ti 3D projekt i kalkulaciju cijene. Podatke za kontakt potraži klikom ovdje ili popuni kontakt formu s prijedlogom termina sastanka koji ti najbolje odgovara.

  Izrada projekta prilikom kratkog sastanka je najjednostavniji i najbrži način da saznate cijenu kuhinje. Kakao bi 3D projekt i kalkulacija cijene bili točni na sastanak ponesi točne mjere prostora i pozicije priključaka (plin, voda, strija, odvod zraka nape) koji se nalaze u prostoriji.

   Zanima te cijena kuhinje?

   Saznaj cijenu kuhinje prilagođene tvom prostoru. Osiguraj si dodatnih 10% popusta, rezerviraj termin sastanka, bez obveze na kupovinu i potpuno besplatno napravit ćemo ti 3D projekt i kalkulaciju cijene. Podatke za kontakt potraži klikom ovdje ili popuni kontakt formu s prijedlogom termina sastanka koji ti najbolje odgovara.

    Dan Kuchen Elementi na akciji

    Uz akciju na model kuhinje DanKüchen tvornica je osigurala i dodatne akcije na pojedine ugradbene elemente. Izdvojili smo neke od elemenata na akciji za više informacija kontaktirajte nas.


    POKLON ELEMENTI


    studio HR, DanKuchen AKCIJA, POKLON elementi za ugradbene aparate - ikona

    Svakom kupcu kuhinje studioHR poklanja dva elementa za ugradbene aparate po izboru. Pročitaj više →


    GRATIS LADICE U SOKLU


    Besplatne ladice u podnožju kuhinje osiguravaju dodatni prostor koji su drugi proizvođači zanemarili. Pročitaj više →


    50% POPUSTA NA ROLO ELEMENTE


    studio HR Dan Kuchen akcija element s rolo vratima

    Element sa rolo vratima istovremeno skriva i čini dostupnim uvijek potrebne male kuhinjske aparate. Pročitaj više →


    30% POPUSTA NA IZVLAČNI ELEMEN


    Visoki izvlačni element osigurava izavidnu količinu spremišnog prostora u kuhinji. Pročitaj više →


    30% POPUSTA NA LIG i LIT VISEĆE ELEMENTE


    Fronte LIG i LIT visećih elemenata pomoću mehanizma podižu prema gore odvojeno svaka za sebe. Pročitaj više →


    50% POPUSTA NA FAG i FAT VISEĆE ELEMENTE


    studio HR, Dan Kuchen Viseći elementi s podiznim vratima na akciji

    Fronte FAG i FAT visećih elemenata pomoću mehanizma istovremeno se podižu prema gore. Pročitaj više →

    posjetite : DanKüchen