Model Living, dodatno snižen

Dan Kuchen Akcija Living. Snizili smo cijenu za kuhinje s mediapan lakiranom frontom. Akcija traje do 13.12.2021. Požurite …

Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 02
Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 01
Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 03
Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 03

Dan Kuchen Akcija Living

Dan Kuchen Akcija Living traje do 13.12.2021. Uz nižu cijenu modela Living (popust do 50%) koju je akcijom osigurala DanKuchen tvornica svakom kupcu nudimo 20% dodatnog popusta na sve kuhinje i cjelokupni asortiman našeg studija u Heinzelovoj 41 u Zagrebu (aparati, garniture, stol, stolice…). Uvjet za ostvarivanje popusta je narudžba kuhinje najkasnije do 13.12.2021. i montaža najkasnije do 30.05.2022. Model Living je jedan od tradicionalnih DanKüchen modela, a odlikuje se jednostavnim ravnim linijama minimalističkog dizajna. Fronte modela Living izrađene su od MDF-a (medijapan), a zaštićene kvalitetnim lakom nanesenim u više slojeva. Kupcima na izbor dostupne su u tri boje visokog sjaja, te u četiri boje mat površinskog efekta. Uz kvalitetnu i postojanu frontu Living, kao i svaki DanKüchen model osigurava trajnost kvalitetnim korpusom (kuhinjskim elementom), te okovima (ladicama, pantima …) najviše kvalitete. Više o modelu Living →.

Dan Kuchen Akcija Living

Uz nižu cijenu modela Living (popust do 50%) koju je akcijom osigurala DanKuchen tvornica svakom kupcu nudimo 20% dodatnog popusta na sve kuhinje i cjelokupni asortiman našeg studija u Heinzelovoj 41 u Zagrebu (aparati, garniture, stol, stolice…). Uvjet za ostvarivanje popusta je narudžba kuhinje najkasnije do 13.12.2021. i montaža najkasnije do 30.05.2022. Fronte modela Living izrađene su od MDF-a (medijapan), a zaštićene kvalitetnim lakom nanesenim u više slojeva. Uz kvalitetnu i postojanu frontu Living, kao i svaki DanKüchen model osigurava trajnost kvalitetnim korpusom i okovima najviše kvalitete. Više o modelu Living →

Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 04

Rezerviraj termin sastanka najkasnije do 13.12.2021. i osiguraj 20% popusta na kupovinu kuhinje :

Ako ste u procesu kupovine kuhinje toplo preporučujemo da, bez obveze na kupovinu  posjetite naš izložbeni studio u Heinzelovoj 41 i pregledate našu ponudu. Trebate li izračun cijene kuhinje za Vaš prostor, molimo ponesite mjere prostora, odmah ćemo napraviti projekt, prezentirati Vam kuhinju u 3D programu i izračunati cijenu. Kako izrada projekta može potrajati predlažemo da se prije dolaska javite kako bi osigurali slobodno vrijeme u kojem se možemo 100% posvetiti Vama i Vašem projektu.

Podatke za kontakt potražite klikom ovdje ili popunite kontakt formu prijedlogom termina sastanka koji Vam najbolje odgovara.

Rezerviraj termin sastanka najkasnije do 29.11. i osiguraj 20% popusta :

Podatke za kontakt potražite klikom ovdje ili popunite kontakt formu prijedlogom termina sastanka koji Vam najbolje odgovara.

  Dan Kuchen Elementi na akciji

  Uz akciju na model kuhinje DanKüchen tvornica je osigurala i dodatne akcije na pojedine ugradbene elemente. Izdvojili smo neke od elemenata na akciji za više informacija kontaktirajte nas.


  POKLON ELEMENTI


  studio HR, DanKuchen AKCIJA, POKLON elementi za ugradbene aparate - ikona

  Svakom kupcu kuhinje studioHR poklanja dva elementa za ugradbene aparate po izboru. Pročitaj više →


  GRATIS LADICE U SOKLU


  Besplatne ladice u podnožju kuhinje osiguravaju dodatni prostor koji su drugi proizvođači zanemarili. Pročitaj više →


  50% POPUSTA NA ROLO ELEMENTE


  studio HR Dan Kuchen akcija element s rolo vratima

  Element sa rolo vratima istovremeno skriva i čini dostupnim uvijek potrebne male kuhinjske aparate. Pročitaj više →


  50% POPUSTA NA IZVLAČNI ELEMEN


  Visoki izvlačni element osigurava izavidnu količinu spremišnog prostora u kuhinji. Pročitaj više →


  30% POPUSTA NA LIG i LIT VISEĆE ELEMENTE


  Fronte LIG i LIT visećih elemenata pomoću mehanizma podižu prema gore odvojeno svaka za sebe. Pročitaj više →


  50% POPUSTA NA FAG i FAT VISEĆE ELEMENTE


  studio HR, Dan Kuchen Viseći elementi s podiznim vratima na akciji

  Fronte FAG i FAT visećih elemenata pomoću mehanizma istovremeno se podižu prema gore. Pročitaj više →

  posjetite : DanKüchen

  Open chat