Model Living, dodatno snižen

Dan Kuchen Akcija Living. Snizili smo cijenu za kuhinje s mediapan lakiranom frontom. Požurite …

Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 02
Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 01
Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 04
Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 02

Dan Kuchen Akcija Living

Dan Kuchen Akcija Living traje do 28.02.2022. Uz nižu cijenu modela Living koju je osigurala DanKuchen tvornica svakom kupcu nudimo 10% dodatnog popusta na cjelokupni asortiman našeg studija u Heinzelovoj 41 u Zagrebu (lagerski asortiman aparati, garniture, stol, stolice…). Uvjet za ostvarivanje popusta je narudžba kuhinje najkasnije do 28.02.2022. i montaža najkasnije do 30.05.2022. Model Living je jedan od tradicionalnih DanKüchen modela, a odlikuje se jednostavnim ravnim linijama minimalističkog dizajna. Fronte modela Living izrađene su od MDF-a (medijapan), a zaštićene kvalitetnim lakom nanesenim u više slojeva. Kupcima na izbor dostupne su u tri boje visokog sjaja, te u četiri boje mat površinskog efekta. Uz kvalitetnu i postojanu frontu Living, kao i svaki DanKüchen model osigurava trajnost kvalitetnim korpusom (kuhinjskim elementom), te okovima (ladicama, pantima …) najviše kvalitete. Više o modelu Living →.

Dan Kuchen Akcija Living

Dan Kuchen Akcija Living traje do 28.02.2022. Uz nižu cijenu modela Living koju je osigurala DanKuchen tvornica svakom kupcu nudimo 10% dodatnog popusta na cjelokupni asortiman našeg studija u Heinzelovoj 41 u Zagrebu (lagerski asortiman aparati, garniture, stol, stolice…). Uvjet za ostvarivanje popusta je narudžba kuhinje najkasnije do 28.02.2022. i montaža najkasnije do 30.05.2022. Fronte modela Living izrađene su od MDF-a (medijapan), a zaštićene kvalitetnim lakom nanesenim u više slojeva. Uz kvalitetnu i postojanu frontu Living, kao i svaki DanKüchen model osigurava trajnost kvalitetnim korpusom i okovima najviše kvalitete. Više o modelu Living →

Dan Kuchen studio HR, Dan Kuchen Akcija Living, slika 03
studio HR, DanKuchen boje kuhinja, boje kuhinjskih fronti, boje modela Living, slika 02

Rezerviraj termin sastanka i osiguraj 10% dodatnog popusta :

Ako ste u procesu kupovine kuhinje toplo preporučujemo da, bez obveze na kupovinu  posjetite naš izložbeni studio u Heinzelovoj 41 i pregledate našu ponudu. Trebate li izračun cijene kuhinje za Vaš prostor, molimo ponesite mjere prostora, odmah ćemo napraviti projekt, prezentirati Vam kuhinju u 3D programu i izračunati cijenu. Kako izrada projekta može potrajati predlažemo da se prije dolaska javite kako bi osigurali slobodno vrijeme u kojem se možemo 100% posvetiti Vama i Vašem projektu.

Podatke za kontakt potražite klikom ovdje ili popunite kontakt formu prijedlogom termina sastanka koji Vam najbolje odgovara.

  Rezerviraj termin sastanka i osiguraj dodatnih 10% popusta :

  Podatke za kontakt potražite klikom ovdje ili popunite kontakt formu prijedlogom termina sastanka koji Vam najbolje odgovara.

   Dan Kuchen Elementi na akciji

   Uz akciju na model kuhinje osigurali smo i dodatne akcije na pojedine elemente. Niže smo izdvojili neke od elemenata na akciji za više informacija kontaktirajte nas.

   POKLON ELEMENTI

   studio HR, DanKuchen AKCIJA, POKLON elementi za ugradbene aparate - ikona

   Svakom kupcu kuhinje poklanjamo dva elementa za ugradbene aparate po izboru. Pročitaj više →

   POPUST NA LADICE U SOKLU

   Ladice u podnožju kuhinje osiguravaju dodatni prostor u kuhinji. Pročitaj više →

   POPUST NA ROLO ELEMENTE

   studio HR Dan Kuchen akcija element s rolo vratima

   Istovremeno skriveni i dostupni uvijek potrebni mali kuhinjski aparati. Pročitaj više →

   POPUST NA IZVLAČNI ELEMENT

   “Apotekar” osigurava izavidnu količinu spremišnog prostora u kuhinji. Pročitaj više →

   POPUST NA LIG i LIT VISEĆE ELEMENTE

   Fronte elemenata podižu prema gore odvojeno svaka za sebe. Pročitaj više →

   POPUST NA FAG i FAT VISEĆE ELEMENTE

   studio HR, Dan Kuchen Viseći elementi s podiznim vratima na akciji

   Fronte elemenata istovremeno se podižu prema gore. Pročitaj više →