Dodatni popust na garniture i fotelje

studioHR akcije. Uz kupovinu Dan Kuchen kuhinje cijena garnitura i fotelja je povoljnija

Uz kupovinu Dan Kuchen kuhinje cijena garnitura i fotelja je povoljnija


Uz kupovinu Dan Kuchen kuhinja cijena garnitura i fotelja u našoj ponudi, svakom kupcu biti će povoljnija. Uz standardnu ponudu kuhinja DanKüchen tvrnice, studioHR u ponudi nudi dizajnerske garniture, dizajnerske fotelje i naslonjače i ostali dizajnerski namještaj. Kako je svakom kupcu DAN kuhinje najbitnija kvaliteta uz optimalnu cijenu pobrinuli smo se da svi proizvodi u našoj ponudi kvalitetom budu konkurentni i najskupljim proizvodima na tržištu, a cijenom prikladni za svaki džep.

Extraform akcija, 40% popusta kupcima DAN kuhinje


Uz kupovinu Dan Kuchen kuhinje cijena garnitura je povoljnija

Popust 40% na Extraform asortiman

Kako bi kupcima DAN kuhinja olakšali opremanje svog doma odlučili smo im osigurati dodatne pogodnosti na cjelokupni asortiman Extraform proizvoda u našoj ponudi.

Uvjeti za ostvarivanje popusta

Svaki kupac koji kupi DAN kuhinju ostvaruje pravo na 40% popusta za jednu kupovinu jednog ili više proizvoda iz asortimana Extraform. Jedna kupovina podrazumijeva sve proizvode naručen u jednoj narudžbi, koji će biti istaknuti na jednom račun. Popust se obračunava isključivo na redovnu cijenu istaknutu u Extraform cjeniku. Popusti se ne zbrajaju. To znači da nije moguće da kupac DAN kuhinje ostvari pravo na dodatni popust od 40% na Extraform proizvode koji su na akciji u trenutku kupovine.

Extraform

Spajanjem suvremene tvorničke proizvodnje i zanatske, ručne izrade nastaju Extraform sjedeće garniture. Više o Extraform proizvodima pogledajte klikom ovdje.


studioHR, za više informacija nazovite +385992471644

Replika akcija, 40% popusta kupcima DAN kuhinje


40% popusta na asortiman Replika

Uz kupovinu Dan Kuchen kuhinje cijena dizajnerskih fotelja, otomana, sjedećih garnitura i ostalog namještaja iz asortimana Replika povoljnija je za 40%.

Uvjeti za ostvarivanje popusta

Svaki kupac koji kupi DAN kuhinju ostvaruje pravo na 40% popusta za jednu kupovinu jednog ili više proizvoda iz asortimana Replika. Jedna kupovina podrazumijeva sve proizvode naručene u jednoj narudžbi, koji će biti istaknuti na jednom račun. Popust se obračunava isključivo na redovnu cijenu istaknutu u cjeniku Replika proizvoda. Popusti se ne zbrajaju. To znači da nije moguće da kupac DAN kuhinje ostvari pravo na dodatni popust od 40% na Replika proizvode koji su na akciji u trenutku kupovine.

Replika

Replika su proizvodi dizajnom inspirirani proizvodima poznatih svjetskih dizajnera. Više o Replika proizvodima pogledajte klikom ovdje.


studioHR, za više informacija nazovite +385992471644

posjetite : DanKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Otkaži