Boje modela Bretagne

Boje modela Bretagne – MODEL POVUČEN IZ PRODAJE

Niže možete pregledati boje kuhinja, odnosno boje kuhinjskih fronti dostupnih na modelu Bretagne. Uz boje naveli smo i vrstu materijala i način obrade fronti. Za više informacije kontaktirajte nas klikom ovdje.

boje DAN kuhinja

niže pregledajte boje DAN kuhinja u našpoj ponudi

DanKuchen boje

niže pregledajte sve DanKuchen boje modela Silbermond


OBRADA KUHINJSKIH FRONTI

BRETAGNE sjaj fronta je izrađena od 22 mm debelog MDF-a (mediapan), a zaštićena je sjajnom plastičnom folijom. Svi rubovi su zaobljeni, radius brušenog zaobljenja rubova je 3 mm. Središnji dio fronte udubljen je za 4mm, udubljenje je 9 cm odmaknuto od ruba. Udubljenje središnjeg dijela fronte moguće je samo na frontama širine 25 cm i visine 26 cm.


OBRADA KUHINJSKIH FRONTI

STAKLENE kuhinjske fronte koriste se za određene vrste elemenata. Elementi sa staklenim frontama nisu karakteristični niti ta jedan DanKüchen model, nego su ponuđeni odvojeno od standardnih modela. To znači da se elementi sa staklenim frontama mogu kombinirati sa svim DanKüchen modelima u ponudi. Niže pregledajte sve boje staklenih fronti u standardnoj DanKüchen ponudi.


KUHINJSKE RADNE PLOČE

Kuhinjske ploče u ponudi moguće je naručiti od 18 do 100 milimetara debljine, maksimalno 4 metra širine i do 120 centimetara dubine. Uz boje kuhinjskih fronti DanKüchen tvornica osigurala je izniman izbor kuhinjskih radnih ploča.


ZIDNE OBLOGE I DEKORACIJA

Kako bi kupcima olakšala personalizaciju kuhinjskog prostora DanKüchen tvornica osigurala je izniman izbor zidnih obloga, bočnih stranica, te svih ostalih vrsta ploča različitih materijala, dekora i boja.

posjetite : DanKüchen Zagreb