model Chromform, POVUČEN IZ PRODAJE

studio-HR-DanKuchen-kuhinje-Chromform-naslovna-01-1-povuceno-iz-prodaje
studio-HR-DanKuchen-kuhinje-Chromform-naslovna-01-1-povuceno-iz-prodaje

Model povučen iz prodaje!

DANKüchen Chromform kuhinje po mjeri. Chromform karakterizira metalna ručkica integrirana u gornji/donji rub fronte. Za razliku od modela Toplux Chromform ručkica je obla, time Chromform napušta minimalizam ravnih linija Topluxa, te kupcu osigurava decentne dekorativne detalje koji dodaju luksuzni štih i podižu cjelokupni dojam kuhinjskog prostora. Karakteristična ručkica se isporučuje u mat (Aluminij) ili sjaj (Krom) izvedbi. Chromform je temeljen na jednom od baznih modela tvrtke što se vidi iz velikog asortimana materijala, boja i vrsti zaštite kuhinjskih fronti.

DanKuchen Chromform kuhinja bijele boje visokog sjaja
DanKuchen Chromform kuhinja bijele boje visokog sjaja

DanKuchen Chromform, boje FliederWeiß / Ulme / Bambusgrün

Dan Kuchen kuhinje po mjeri, model Chromform sa frontama bijele boje u kombinaciji sa dekorom drveta Ulme i visećim staklenim elementima sa frontama zelene boje Bambusgrün. Model povučen iz prodaje!

Personalizirajte kuhinjski prostor detaljima

Pregledajte fotografije istih kuhinja sa izmijenjenim bojama detalja i ambijenta. Uz izniman izbor različitih elementa u ponudi Dan Kuchen tvornica nudi i dekorativne detalje i prateću opremu kojima se prostor može dodatno personalizirati, odnosno ukrasiti.

studio-HR-DanKuchen-kuhinje-po-mjeri-Chromform-galerija-02
studio-HR-DanKuchen-kuhinje-po-mjeri-Chromform-galerija-02

DanKuchen Chromform, boje FliederWeiß / Ulme

Dan Kuchen kuhinje po mjeri, model Chromform bijele boje visokog sjaja u kombinaciji sa mat radnom pločom i detaljima drvenog dekora boje Ulme. Model povučen iz prodaje!


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


PREGLEDAJTE SVE AKTUALNE AKCIJE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen Zagreb