DanKuchen Classico, kuhinje po mjeri, kuhinje rustikalnog dizajna. Kvalitetne Austrijske kuhinje sa 50 godina tradicije, proizvedene u robotiziranom procesu s milimetarskom preciznošću, prilagođene prostoru kupca. Klikom ovdje pregledajte i odaberite najatraktivnije akcije u ponudi našeg jedinog originalnog DanKuchen studija. Dan Kuchen studio HR, Heinzelova 41, Zagreb, DanKuchen Zagreb.

DanKuchen Classico, studioHR kuhinje po mjeri
DanKuchen Classico, studioHR kuhinje po mjeri

Classico, moderna kuhinja sa detaljima rustikalnog dizajna

Jednostavnost s kapljicom kiča. DanKuchen Classico u osnovi je jednostavan model koji izborom elemenata prati Living, Villalux LaCorte i ostale standardne model DanKuchen tvornice. Odlikuje se MDF (medijapan) frontama zaštićenim lakom mat površinskog efekta. Detalj koji model Classico izdvaja od ostalih je obrada fronte koja podsjeća na tzv. ukladu. Uklada se pojavljuje na kuhinjama izrađenim od masivnog drveta, rustikalnog dizajna. 

DanKuchen Classico kuhinje po mejri srudioHR
DanKuchen Classico kuhinje po mejri srudioHR

DanKuchen Classico, boje PolarWeiß / Asteiche

Kuhinje po mjeri s frontama bijele boje mat površinskog efekta. Osnova modela je mediapan fronta oblikovana prema uzoru na stare kuhinjske fronte izrađene u drvnom masivu.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


DODATNE POGODNOSTI KUPCIMA KUHINJE

studioHR nudi više. Osigurali smo 40% popusta na sjedeće garniture i ostale trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen Zagreb