Boje modela Landhaus

Niže možete pregledati boje kuhinja, odnosno boje kuhinjskih fronti dostupnih na modelu Landhaus. Uz boje naveli smo i vrstu materijala i način obrade fronti. Za više informacije kontaktirajte nas klikom ovdje.


OBRADA KUHINJSKIH FRONTI

LANDHAUS mat fronta je izrađena od 18mm debelog MDF-a (Mediapana). MDF se profilira po sredini i rubovima, takvom obradom fronta dobiva oblik rustikalnog dizajna. Oblikovana fronta obložena je visokokvalitetnom zaštitnom mat folijom iz jednog komada. Rubovi fronti dodatno su dekorirani bojom koja ostavlja dojam patine što još naglašava rustikalni štih modela Landhaus.

Dan Kuchen mat kuhinjska fronta boje slonovače
Folija, boje slonovače, mat (Elfenbeint, matt)

OBRADA KUHINJSKIH FRONTI

STAKLENE kuhinjske fronte koriste se za određene vrste elemenata. Elementi sa staklenim frontama nisu karakteristični niti za jedan DanKüchen model, nego su ponuđeni odvojeno od standardnih modela. To znači da se elementi sa staklenim frontama mogu kombinirati sa svim DanKüchen modelima u ponudi. Niže pregledajte sve boje staklenih fronti u standardnoj DanKüchen ponudi.

Dan Kuchen staklena kuhinjska fronta Zeleno staklo
Zeleno staklo (Bambusgrün)
Dan Kuchen staklena kuhinjska fronta bijelo staklo
Bijelo staklo sa efektom (Diamantblau)
Dan Kuchen staklena kuhinjska fronta satinirano staklo
Satinirano staklo s efektom (Satinato Lux)
Dan Kuchen staklena kuhinjska fronta satinirano staklo
Satinirano staklo (Satinglas)
Dan Kuchen staklena kuhinjska fronta bijele boje
Bijelo staklo (Bianco)
Dan Kuchen staklena kuhinjska fronta prozirno staklo
Prozirno staklo (Klarglas)
Dan Kuchen staklena kuhinjska fronta satinirano staklo
Satinirano staklo (Satinglas)

KUHINJSKE RADNE PLOČE

Kuhinjske ploče u ponudi moguće je naručiti od 18 do 100 milimetara debljine, maksimalno 4 metra širine i do 120 centimetara dubine. Uz boje kuhinjskih fronti DanKüchen tvornica osigurala je izniman izbor kuhinjskih radnih ploča.


ZIDNE OBLOGE I DEKORACIJA

Kako bi kupcima olakšala personalizaciju kuhinjskog prostora DanKüchen tvornica osigurala je izniman izbor zidnih obloga, bočnih stranica, te svih ostalih vrsta ploča različitih materijala, dekora i boja.

posjetite : DanKüchen Zagreb