DanKuchen, model Living

DanKuchen Living, kuhinje po mjeri. Kvalitetne Austrijske kuhinje sa 50 godina tradicije, proizvedene u robotiziranom procesu s milimetarskom preciznošću, prilagođene prostoru kupca. Klikom ovdje pregledajte i odaberite najatraktivnije akcije u ponudi našeg jedinog originalnog DanKuchen studija. Dan Kuchen studio HR, Heinzelova 41, Zagreb, DanKuchen Zagreb.

studio HR, Dan Kuchen kuhinje po mjeri, DanKuchen Living
studio HR, Dan Kuchen kuhinje po mjeri, DanKuchen Living

Living je definitivno najjednostavnija DAN kuhinja u ponudi.

Living je jednostavan i u kombinaciji s oprezno odabranom metalnom ručkicom iznimno praktičan DAN KUCHEN model. Osnova modela je blago zaobljenje rubova fronti. Isporučuje se u 7 boja od kojih su tri visokog sjaja, a četiri u mat izvedbi. Lakirana MDF (mediapan) fronta jamči kvalitetu i postojanost, a mat izvedbom fronte ili frontom visoki sjaj savršeno će se uklopiti u svaki prostor. Medijapan baza i lakirane fronte Living čine osnovom kvalitete DAN tvornice.

Dan Kuchen studio HR, kuhinje po mjeri, model Living galerija 01
Dan Kuchen studio HR, kuhinje po mjeri, model Living galerija 01

DanKuchen Living, boje Kashmir / Fliederweiss / Cerros / American Apfelbaum

Kuhinje po mjeri s kombinacijom bijelih i bež fronti visokog sjaja. Radne ploče napravljene su iz dvije boje bijele i dekora drveta jabuke. Dodatne dekorativni detalji su tamo siva otvorena polica i zidna obloga u boji drveta jabuke.

Personalizirajte kuhinjski prostor detaljima

Pregledajte fotografije istih kuhinja sa izmijenjenim bojama detalja i ambijenta. Uz izniman izbor različitih elementa u ponudi Dan Kuchen tvornica nudi i dekorativne detalje i prateću opremu kojima se prostor može dodatno personalizirati, odnosno ukrasiti.

studio-HR-DanKuchen-kuhinje-po-mjeri-Living-galerija-02
studio-HR-DanKuchen-kuhinje-po-mjeri-Living-galerija-02

DanKuchen Livnig, boje FliederWeiß / Burgesa Eiche

Kuhinje po mjeri s frontama bijele boje visokog sjaja, zidnim oblogama i 10 cm debelim radnim pločama boje rustikalnog hrasta.

Dan Kuchen studio HR, kuhinje po mjeri, model Living galerija 03
Dan Kuchen studio HR, kuhinje po mjeri, model Living galerija 03

DanKuchen Living, boje FliederWeiß / BurgesaEiche / Cerros

Kuhinja po mjeri s bijelim frontama visokog sjaja i detaljima tamno sive boje. Radne ploče i zidne obloge su drvenog dekora boje rustikalnog hrasta.

Dan Kuchen studio HR, kuhinje po mjeri, model Living galerija 04
Dan Kuchen studio HR, kuhinje po mjeri, model Living galerija 04

DanKuchen Living, boje FliederWeiß / Altfichte

Kuhinje po mjeri s lakiranim frontama bijele boje visokog sjaja u kombinaciji sa radnom pločom, otvorenim policama o ostalim detaljima drvenog dekora Altfichte.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


DODATNE POGODNOSTI KUPCIMA KUHINJE

studioHR nudi više. Osigurali smo 40% popusta na sjedeće garniture i ostale trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen Zagreb