DanKuchen, model Linea

studio-HR-DanKuchen-kuhinje-Linea-naslovna-02
studio-HR-DanKuchen-kuhinje-Linea-naslovna-02

Linea, cijenom najpristupačniji DAN KUCHEN model.

Svaka najskuplja i najjeftinija DAN kuhinja proizvodi se u istom proizvodnom procesu i prolazi iste kriterije kontrole, što znači sastavljena je od elemenata jednake kvalitete. Osnovna razlika između modela je kuhinjska fronta. Za razliku od ostalih, fronta ovog modela zaštićena je nešto jeftinijim materijalom, tankom plastičnom folijom sjajnog površinskog efekta, Stoga, trebate li dugotrajnu kuhinju s kvalitetnim mehanizmima i naglaskom na uštedu Linea je model za Vas.

studio-HR-DanKuchen-kuhinje-po-mjeri-Linea-galerija-01

FliederWeiß / Burgesa Eiche

DanKuchen kuhinja po mjeri, model Linea s frontama bijele boje sjajnog površinskog efekta u kombinaciji s radnom pločom i zidnom oblogom drvenog dekora hrasta.

Personalizirajte kuhinjski prostor detaljima

Pregledajte fotografije istih kuhinja sa izmijenjenim bojama detalja i ambijenta. Uz izniman izbor različitih elementa u ponudi Dan Kuchen tvornica nudi i dekorativne detalje i prateću opremu kojima se prostor može dodatno personalizirati, odnosno ukrasiti.

studio-HR-DanKuchen-kuhinje-po-mjeri-Linea-galerija-02

FliederWeiß / Arizona

DanKuchen, kuhinja po mjeri, model Linea s frontama bijele boje sjajnog površinskog efekta, radnom pločom kamenog uzorka i karakternim žutim detaljima.

studio-HR-DanKuchen-kuhinje-po-mjeri-Linea-galerija-03

FliederWeiß / American Apfelbaum

DanKuchen, kuhinja po mjeri, model Linea s frontama bijele boje sjajnog površinskog efekta. Radna ploča i zidna obloga izvedene su u dekoru drveta jabuke.

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Odbaci