Dvosjed i Trosjed WDD model 0201

Dizajnerski Dvosjed i Trosjed WDD model 0201, studioHR kožne fotelje

Dizajnerski Dvosjed i Trosjed WDD model 0201


KONSTRUKCIJA

Dizajnerski Dvosjed i Trosjed WDD model 0201 su na očigled jednostavni proizvodi, no obzirom na konstrukciju i izbor materijala model 0201 je iznimno zahtjevan za proizvodnju, naravno ako je cilj proizvodnje proizvod najviše kvalitete. Izbor materijala i obrada iznimno su bitni kako bi se osigurao optimum između čvrstoće i stabilnosti is jedne strane, te udobnosti s druge strane. Kut sjedenja na modelu 0201 savršen je za opuštanje. Koristeći istu konstrukciju proizvode se i drugi proizvod iz iste WDD 02 proizvodne linije.

DIZAJN

Kožom obloženi jastuci najčešća su pojava na ovome modelu. Osiguravaju čvrst oslonac i udobnost, a savijene, metalne noge polirane do visokog sjaja osiguravaju kontrast materijalu naslonjača. Dvosjed i Trosjed WDD model 0201 proizvodi se od prirodne na dodir grublje talijanske kože ili od anilin mekane prirodne kože, naravno ovisno o vrsti namjene, odnosno o odabiru kupca. Koža, naravno nije uvjet, klikom ovdje možete pregledati sve boje i vrste materijala dostupne za proizvodnju modela 0201.


PREGLEDAJTE SVE PROIZVODE IZ WDD 02 LINIJE

Dvosjed i Trosjed WDD model 0201 karakterističnog su dizajna koji se proteže kroz cijelu liniju proizvoda. Pregledajte sve proizvode iz WDD 02 proizvodne linije.


SVE DIZAJNERSKE SOFE I FOTELJE U NAŠOJ PONUDI

Pregledajte sve dizajnerske sofe i fotelje u našoj ponudi. Osigurali smo visoku kvalitetu najniže cijene za više od 200 dizajnerskih sofa i fotelja.


NIŽE JE GALERIJA SLIČNIH PROIZVODA, POTRAŽITE INSPIRACIJU …

posjetiteDanKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Otkaži