Fotelja WDD model 0201

Dizajnerska Fotelja WDD model 0201, studioHR kožne fotelje

Dizajnerska Fotelja WDD model 0201


KONSTRUKCIJA

Dizajnerska Fotelja WDD model 0201 je na očigled jednostavan proizvod, no obzirom na konstrukciju i izbor materijala model 0201 je iznimno zahtjevan za proizvodnju, naravno ako je cilj proizvodnje proizvod najviše kvalitete. Izbor materijala i obrada iznimno su bitni kako bi se osigurao optimum između čvrstoće i stabilnosti is jedne strane, te udobnosti s druge strane. Kut sjedenja na modelu 0201 savršen je za opuštanje. Koristeći istu konstrukciju proizvode se i drugi proizvod iz iste WDD 02 proizvodne linije.

DIZAJN

Kožom obloženi jastuci najčešća su pojava na ovome modelu. Osiguravaju čvrst oslonac i udobnost, a savijene, metalne noge polirane do visokog sjaja osiguravaju kontrast materijalu naslonjača. Fotelja WDD model 0201 proizvodi se od prirodne na dodir grublje talijanske kože ili od anilin mekane prirodne kože, naravno ovisno o vrsti namjene stolice, odnosno o odabiru kupca. Koža, naravno nije uvjet, klikom ovdje možete pregledati sve boje i vrste materijala dostupne za proizvodnju modela 0201.


PREGLEDAJTE SVE PROIZVODE IZ WDD 02 LINIJE

Fotelja WDD model 0201 karakterističnog je dizajna koji se proteže kroz cijelu liniju proizvoda. Pregledajte sve proizvode iz WDD 02 proizvodne linije.


SVE DIZAJNERSKE SOFE I FOTELJE U NAŠOJ PONUDI

Pregledajte sve dizajnerske sofe i fotelje u našoj ponudi. Osigurali smo visoku kvalitetu najniže cijene za više od 200 dizajnerskih sofa i fotelja.


NIŽE JE GALERIJA SLIČNIH PROIZVODA, POTRAŽITE INSPIRACIJU …

posjetiteDanKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Otkaži