Klupa WDD model 0201

Dizajnerska klupa WDD model 0201, studioHR, dizajnerski kožni namještaj

Dizajnerska Klupa WDD model 0201


Klupa nije standardan komad namještaja koji će se naći u prosječnom kućanstvu. Klupa se najčešće koristi kao dekorativni detalj u prostoru i upravo tu funkciju najbolje ispunjava dizajnerska klupa WDD model 0201. Obične ravne okomite noge s ravnom površinom za sjedenje, dakle model 0201 oblikom ispunjava formu obične klupe. Ipak, izbor kvalitetnih materijala postavljenih u najosnovniju moguću formu modelu 0201 osigurava mjesto u prostorima karakterističnog dizajna.
Noge modela 0201 izrađene su od nehrđajućeg čelika. Noge su pričvršćene za drvenu konstrukciju izrađenu od masivnog drveta najčešće bukve. Jastuk za sjedište najčešće je izrađen od prirodne na dodir grublje talijanske kože ili od anilin mekane prirodne kože, naravno ovisno o vrsti namjene stolice, odnosno o odabiru kupca. Koža, naravno nije uvjet, klikom ovdje možete pregledati sve boje i vrste materijala dostupne za proizvodnju modela 0201.


PREGLEDAJTE SVE PROIZVODE IZ WDD 02 LINIJE

Klupa WDD model 0201 karakterističnog je dizajna koji se proteže kroz cijelu liniju proizvoda. Pregledajte sve proizvode iz WDD 02 proizvodne linije.


SVE DIZAJNERSKE SOFE I FOTELJE U NAŠOJ PONUDI

Pregledajte sve dizajnerske sofe i fotelje u našoj ponudi. Osigurali smo visoku kvalitetu najniže cijene za više od 200 dizajnerskih sofa i fotelja.


NIŽE JE GALERIJA SLIČNIH PROIZVODA, POTRAŽITE INSPIRACIJU …

posjetiteDanKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Otkaži