Stolica WDD model 0104

Dizajnerska Stolica WDD model 0104, studioHR, Dizajnerski namještaj

Dizajnerska Stolica WDD model 0104


Dizajnerska Stolica WDD model 0104 je čvrsta, kvalitetna i postojana. Za razliku od modela 0103 sjedište modela 0104 dizajnirano je s rukonaslonom. Sjedište je ergonomski oblikovana prema konturama ljudskog tijela, a dostupno je u 16 boja visokokvalitetnog polimera, mat površinskog efekta. Dizajnom noge su inspirirane Eiffel-ovim tornjem, a sastavljene su od metalne konstrukcije crne mat boje ili krom boje visokog sjaja. Na sjedištu stolica vidljivi su okrugli tragovi što je rezultat spajanja nogu sa sjedištem. Uz iznenađujuću razinu udobnosti, Stolica WDD model 0104 je iznimno praktična, te se jednostavno održava, dizajnom ukrašava prostor, a cijenom se uklapa u svaki džep.


PREGLEDAJTE SVE PROIZVODE IZ WDD 01 LINIJE

Stolica WDD model 0104 karakterističnog je dizajna koji se proteže kroz cijelu liniju proizvoda. Pregledajte sve proizvode iz WDD 01 proizvodne linije .


SVE DIZAJNERSKE STOLICE U NAŠOJ PONUDI

Pregledajte sve dizajnerske stolice u našoj ponudi. Osigurali smo visoku kvalitetu i najniže cijene, te  izniman izbor dizajnerskih stolica različite vrste i namjene.


NIŽE JE GALERIJA SLIČNIH PROIZVODA, POTRAŽITE INSPIRACIJU …

posjetiteDANKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Otkaži