Deante ZXY9915 sifon za uštedu prostora u elementu

 • 750,00 kn

  Deante ZXY9915 sifon za uštedu prostora

  EAN : 5907650843436

  Sifon koji konstrukcijom štedi prostor

  Deante ZXY9915 sifon koji je dizajniran s ciljem uštede prostora u elementu ispod sudopera. Standardni sifon stoji ravno ispod odvoda vode iz sudopera, dakle u sredini elementa ispod sudopera, Deante ZXY9915 sustavom cijevi sifon primiče bliže leđima elementa ispod sudopera i tako osigurava uštedu prostora. Sifon Deante ZXY9915 također sadržava sustav otklapanja i zaklapanja ventila koji kontrolira zadržavanje vode u sudoperu. Košarasti ventil u sudoperu, preko sifona spojen je s dugmetom na sudoper. Okretanjem dugmeta omogućeno je otklapanja i zaklapanja košarastog ventila, a time i otvaranja i zatvaranja odvoda vode u sudoperu.

  Više o Deante ZXY9915 sifonu pogledaj klikom ovdje

   

  Dostupno uz narudžbu


  SKU: 0310000072 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Deante ZXY9915 sifon za uštedu prostora u elementu. EAN 5907650843436

Standardni sifon stoji ravno ispod ventila koji iz sudopera, Deante ZXY9915 sustavom cijevi sifon primiče bliže leđima elementa ispod sudopera i tako osigurava uštedu prostora. Sifon Deante ZXY9915 također sadržava sustav otklapanja i zaklapanja ventila koji kontrolira zadržavanje vode u sudoperu. Košarasti ventil u sudoperu, preko sifona spojen je s dugmetom na ugrađenom na sudoper. Okretanjem dugmeta omogućeno je otklapanja i zaklapanja košarastog ventila, a time i otvaranja i zatvaranja odvoda vode u sudoperu.

Više o Deante ZXY9915 sifonu pogledaj klikom ovdje

PROIZVOD
● Sifon za sudopere sa jednim koritom
● Konstrukcija koja štedi prostor u elementu
● Sustav za upravljanja ventilom za odvod vode iz sudopera
● Sustav za upravljanja ventilom za odvod vode iz sudopera

DIMENZIJE
●  Osiguran priključak za perilicu
●  Sifon za košarasti ventil 3,5″ (8,89 mm)
●  Dimenzija ambalaže : ??? mm
●  Bruto težina : ??? kg


Tvrtka Deante, koja postoji od 1990. godine, još je uvijek u rukama osnivača i prvog vlasnika. Brend je 100% zasnovan na poljskom kapitalu, specijaliziran je za opremu za kupaonice – armature, kabine, keramiku i pribor – kao i sudopere i kuhinjske slavine. Radi na poljskom tržištu i u gotovo 50 zemalja širom svijeta. Svoje proizvode predstavljamo u preko četiristo salona u Poljskoj, a u preko stotinu njih izgradili smo velike, pojedinačne izložbene prostore.Svake godine lansiramo mnogo novih proizvoda koji pripadaju vrlo raznolikim skupinama: okovi, kupaonski namještaj, sudoperi, tuš kabine i još mnogo toga. Axora između ostalih distribuira Deante proizvode u RH. Klikom ovdje pregledajte odabrane Deante proizvode dostupne na hrvatskom tržištu.

Dodatne informacije

Proizvođač

Deante

Oprema za :

Sudopere

Vrsta dodatne opreme

Sifoni koji štede prostor elementa, Sifoni sa kontrolom ventila odvoda


Povezani proizvodi