DSR stolica, Narančasta

 • 450,00 kn500,00 kn

  DSR STOLICA, NARANČASTA

  DIZAJNERSKA STOLICA NARANČASTE BOJE

  Stolica sa sjedištem izrađenim od polimera visoke kvalitete u kombinaciji sa metalnim nogama krom boje visokog sjaja ili mat crne boje. Stolica je proizvedena prema visokim proizvodnim standardima, a za proizvodnju su korišteni materijali najviše kvalitete. Na ovaj proizvod osigurano je jamstvo u trajanju od 1 godinu.

  ●  Boja sjedišta : Narančasta
  ●  Materijal sjedišta : Polipropilen
  ●  Šifra sjedišta : 2001000011
  ●  Šifra nogu Krom : 2000000007
  ●  Šifra nogu Crna : 2000000008

  U ponudi su dvije boje nogu odaberi :

  Očisti


  Oznaka: Kategorije: , SKU: N/A

Opis

PROIZVOD
● Praktična stolica ergonomskog dizajna
● Izrađena od polimera i metala
● Jednostavna, čvrsta i postojana
● Dostupna u 16 različitih boja
● Noge se isporučuju odvojeno od sjedišta

DIMENZIJE
●  Širina : 46.5 cm
●  Visina : 82.5 cm
●  Dubina : 52.5 cm
●  Visina sjedišta : 43.5 cm
● Dimenzija paketa : 48 x 46 x 49 cm


Dizajnerska DSR stolica narančaste boje

Dizajnerska DSR stolica narančaste boje je čvrsta, kvalitetna i postojana. Sjedište je ergonomski oblikovano prema konturama ljudskog tijela, a dostupno je u 16 boja visokokvalitetnog polimera, mat površinskog efekta. Dizajnom noge su inspirirane Eiffel-ovim tornjem, a napravljene su od cjevastog metala krom boje visokog sjaja ili mat crne boje. Na sjedištu stolica vidljivi su okrugli tragovi što je rezultat spajanja nogu sa sjedištem. Uz iznenađujuću razinu udobnosti, dizajnerska DSR stolica narančaste boje je iznimno praktična, te se jednostavno održava, dizajnom ukrašava prostor, a cijenom se uklapa u svaki džep.

Kupcima smo osigurali najveći izbor boja sjedišta na tržištu. Sjedišta nudimo u dvije izvedbe. Sjedište s rukonaslonom koje je povezano uz modele DAW stolice s rukonaslonom i drvenim nogama, DAR stolice s rukonaslonom i metalnim nogama, te RAR stolica koja je zbog oblika nogu pretvorena u stolicu za ljuljanje. Sjedišta bez rukonaslona karakteristična su za DSW model s drvenim nogama i DSR model s metalnim nogama. Sva sjedišta odgovaraju nogama u ponudi. Na izbor osigurali smo visoke drvene noge boje bukve i niske drvene noge boje bukve i oraha. Uz drvene noge nudimo i niske metalne noge crne i krom boje.

Izbor boja i oblika sjedišta, te sve kombinacije boja drvenih i metalnih nogu možete pogledati u našem prodajnom studiju, studioHR, Heinzelova ulica 41, Zagreb. Na ovoj adresi najčešće sve kombinacije sjedišta i nogu imamo pripremljene za isporuku odmah, kako je teško sve kombinacije održati dostupnim molimo da prije dolaska provjerite dostupnost stolica u studiju, ako nisu dostupne količinu možemo osigurati unutar nekoliko dana.

Dodatne informacije

Boja

Narančasta

Naslon za ruke

Ne

Materijal

Polimer

Vrsta stolice

Blagovaonske stolice

Izvedba nogu

Metal


Povezani proizvodi