SRM stolica, Crna

 • 550,00 kn

  SRM STOLICA, CRNA

  DIZAJNERSKA STOLICA CRNE BOJE

  Stolica sa sjedištem i rukonaslonima izrađenim od polimera visoke kvalitete u kombinaciji sa metalnim nogama krom boje visokog sjaja ili mat crne boje. Stolica je proizvedena prema visokim proizvodnim standardima, a za proizvodnju su korišteni materijali najviše kvalitete. Na ovaj proizvod osigurano je jamstvo u trajanju od 1 godinu.

  ●  Boja sjedišta : Crna
  ●  Materijal sjedišta : Polipropilen
  ●  Noge KROM : kromirane metalne noge
  ●  Noge CRNE : mat crne metalne noge
  ●  Nosivost stolice : 120 kg

  Niže odaberi boju nogu :

  Obriši

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Opis

PROIZVOD
● Praktična stolica ergonomskog dizajna
● Izrađena od polimera i metala
● Jednostavna, čvrsta i postojana
● Dostupna u 16 različitih boja
● Noge se isporučuju odvojeno od sjedišta

DIMENZIJE
●  Širina : 62 cm
●  Visina : 82 cm
●  Dubina : 60 cm
●  Visina sjedišta : 44.5 cm
●  Dimenzija paketa : 64.5 x 56.5 x 49.5 cm


Dizajnerska SRM stolica crne boje

Dizajnerska SRM stolica crne boje je čvrsta, kvalitetna i postojana. Sjedište je ergonomski oblikovano prema konturama ljudskog tijela, a dostupno je u 16 boja visokokvalitetnog polimera, mat površinskog efekta. Dizajnom noge su inspirirane Eiffel-ovim tornjem, a napravljene su od cjevastog metala krom boje visokog sjaja ili mat crne boje. Na sjedištu stolica vidljivi su okrugli tragovi što je rezultat spajanja nogu sa sjedištem. Uz iznenađujuću razinu udobnosti, dizajnerska SRM stolica crne boje je iznimno praktična, te se jednostavno održava, dizajnom ukrašava prostor, a cijenom se uklapa u svaki džep.

Kupcima smo osigurali najveći izbor boja sjedišta na tržištu. Sjedišta nudimo u dvije izvedbe. Sjedište s rukonaslonom koje je povezano uz modele SRD stolice s rukonaslonom i drvenim nogama, SRM stolice s rukonaslonom i metalnim nogama, te SRL stolica koja je zbog oblika nogu pretvorena u stolicu za ljuljanje. Sjedišta bez rukonaslona karakteristična su za BRD model s drvenim nogama i BRM model s metalnim nogama. Sva sjedišta odgovaraju nogama u ponudi. Na izbor osigurali smo visoke drvene noge boje bukve i niske drvene noge boje bukve i oraha. Uz drvene noge nudimo i niske metalne noge crne i krom boje.

Izbor boja i oblika sjedišta, te sve kombinacije boja drvenih i metalnih nogu možete pogledati u našem prodajnom studiju, studioHR, Heinzelova ulica 41, Zagreb. Na ovoj adresi najčešće sve kombinacije sjedišta i nogu imamo pripremljene za isporuku odmah, kako je teško sve kombinacije održati dostupnim molimo da prije dolaska provjerite dostupnost stolica u studiju, ako nisu dostupne količinu možemo osigurati unutar nekoliko dana.

Dodatne informacije

Boja sjedišta

Crna

Naslon za ruke

Da

Vrsta stolice

Blagovaonske stolice

Material nogu

Metal


Povezani proizvodi

Open chat