DSW barska stolica, Petrolej Zelana

 • 675,00 kn

  DSW BARSKA STOLICA, PETROLEJ ZELENA

  DIZAJNERSKA BARSKA STOLICA PETROLEJ ZELENE BOJE

  Barska stolica sa sjedištem izrađenim od polimera visoke kvalitete u kombinaciji sa nogama od masivnog drveta bukve ili oraha. Stolica je proizvedena prema visokim proizvodnim standardima, a za proizvodnju su korišteni materijali najviše kvalitete. Na ovaj proizvod osigurano je jamstvo u trajanju od 1 godinu.

  ●  Boja sjedišta : Ptrolej Zelena
  ●  Boja nogu : svijetlo drvo (Bukva)
  ●  Materijal sjedišta : Polipropilen
  ●  Šifra : 2000000004 / 2001000008

  Nema na zalihi


  SKU: 2000000004 / 2001000008 Kategorije: , Oznaka:

Opis

PROIZVOD
● Praktična stolica ergonomskog dizajna
● Izrađena od polimera i masivnog drveta
● Jednostavna, čvrsta i postojana
● Dostupna u 16 različitih boja
● Noge se isporučuju odvojeno od sjedišta

DIMENZIJE
●  Širina : 46.5 cm
●  Visina : 106 cm
●  Dubina : 52.5 cm
●  Visina sjedišta : 68 cm
● Dimenzija paketa : 64.5 x 80 x 49.5 cm


Dizajnerska DSW barska stolica petrolej zelene boje

Dizajnerska DSW barska stolica petrolej zelene boje je čvrsta, kvalitetna i postojana. Sjedište je ergonomski oblikovano prema konturama ljudskog tijela, a dostupno je u 16 boja visokokvalitetnog polimera, mat površinskog efekta. Dizajnom noge su inspirirane Eiffel-ovim tornjem, a sastavljene su od metalne konstrukcije kombinirane s masivom drveta bukve ili oraha. Na sjedištu stolica vidljivi su okrugli tragovi što je rezultat spajanja nogu sa sjedištem. Uz iznenađujuću razinu udobnosti, dizajnerska DSW barska stolica petrolej zelene boje je iznimno praktična, te se jednostavno održava, dizajnom ukrašava prostor, a cijenom se uklapa u svaki džep.

Kupcima smo osigurali najveći izbor boja sjedišta na tržištu. Sjedišta nudimo u dvije izvedbe. Sjedište s rukonaslonom koje je povezano uz modele DAW stolice s rukonaslonom i drvenim nogama, DAR stolice s rukonaslonom i metalnim nogama, te RAR stolica koja je zbog oblika nogu pretvorena u stolicu za ljuljanje. Sjedišta bez rukonaslona karakteristična su za DSW model s drvenim nogama i DSR model s metalnim nogama. Sva sjedišta odgovaraju nogama u ponudi. Na izbor osigurali smo visoke drvene noge boje bukve i niske drvene noge boje bukve i oraha. Uz drvene noge nudimo i niske metalne noge crne i krom boje.

Izbor boja i oblika sjedišta, te sve kombinacije boja drvenih i metalnih nogu možete pogledati u našem prodajnom studiju, studioHR, Heinzelova ulica 41, Zagreb. Na ovoj adresi najčešće sve kombinacije sjedišta i nogu imamo pripremljene za isporuku odmah, kako je teško sve kombinacije održati dostupnim molimo da prije dolaska provjerite dostupnost stolica u studiju, ako nisu dostupne količinu možemo osigurati unutar nekoliko dana.

Dodatne informacije

Boja sjedišta

Zelena

Naslon za ruke

Ne

Material izrade ploče
Vrsta stolice

Barske stolice

Material nogu

Drvo


Povezani proizvodi