Electrolux kućanski aparati na akciji

Electrolux Kućanski aparati na akciji

Electrolux više od 100 godina pokušava promijeniti svijet na bolje. Nastojimo poboljšati i revolucionirati kućna rješenja sve kako bi svojim kupcima uštedjeli vrijeme utrošeno na kućanske obveze i osigurali više slobodnog vremena za odmor ili obavljanje stvari koje volite. Electrolux priča počela je s prodajom jednog usisavača, trenutno Electrolux je globalni broj jedan u profesionalnim i kućanskim aparatima.

U nepravilnim vremenskim razmacima osiguravamo dodatne pogodnosti kupcima Electrolux aprata kako bi olakšali odabir i kupovinu. Niže pregledajte aktualnu ponudu modela koju smo pripremili za studioHR kupce.


Electrolux Kućasnki aparati na akciji

Electrolux set 201811
– – – – – –

Electrolux kućanski aparati na akciji. Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite Electrolux set kuhinjskih aparata po nevjerojatno niskoj cijeni. Od više bitnih detalja na ponuđenim aparatima izdvajamo LOW FROST funkciju u 177 cm visokom hladnjaku, INVERTER motor u perilici posuđa, samočišćenje ili PIROLIZA na pećnici i INDUKCIJA na ugradbenoj ploči za kuhanje.

Kupovina kuhinje naravno nije uvjet za kupovinu ovog super povoljnog seta. Stoga ako ste u potrazi za kvalitetnim aparatima povoljne cijene s 5 godina garancije na pravom ste mjestu.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


40% NA FOTELJE I SJEDEĆE GARNITURE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Odbaci