Electrolux kućanski aparati na akciji

Electrolux Kućanski aparati na akciji

Electrolux više od 100 godina pokušava promijeniti svijet na bolje. Nastojimo poboljšati i revolucionirati kućna rješenja sve kako bi svojim kupcima uštedjeli vrijeme utrošeno na kućanske obveze i osigurali više slobodnog vremena za odmor ili obavljanje stvari koje volite. Electrolux priča počela je s prodajom jednog usisavača, trenutno Electrolux je globalni broj jedan u profesionalnim i kućanskim aparatima.

U nepravilnim vremenskim razmacima osiguravamo dodatne pogodnosti kupcima Electrolux aprata kako bi olakšali odabir i kupovinu. Niže pregledajte aktualnu ponudu modela koju smo pripremili za studioHR kupce.


Electrolux Kućasnki aparati na akciji

Electrolux set 201811
– – – – – –

Electrolux kućanski aparati na akciji. Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite Electrolux set kuhinjskih aparata po nevjerojatno niskoj cijeni. Od više bitnih detalja na ponuđenim aparatima izdvajamo LOW FROST funkciju u 177 cm visokom hladnjaku, INVERTER motor u perilici posuđa, samočišćenje ili PIROLIZA na pećnici i INDUKCIJA na ugradbenoj ploči za kuhanje.

Kupovina kuhinje naravno nije uvjet za kupovinu ovog super povoljnog seta. Stoga ako ste u potrazi za kvalitetnim aparatima povoljne cijene s 5 godina garancije na pravom ste mjestu.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


PREGLEDAJ SVE AKTUALNE AKCIJE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Odbaci