RASPRODAJA – stol i 4 stolice

P R O D A N O !

RASPRODAJA – stol i četiri stolice. P R O D A N O !

Stol i stolice su izloženu i prodajnom studiju : DanKuchen studioHR, Heinzelova 41, Zagreb posjetite nas i pregledajte ponudu…


DanKuchen, studioHR, RASPRODAJA - stol i četiri stolice, stol Cersei i stolice Tyrion, slika 01
DanKuchen, studioHR, RASPRODAJA - stol i četiri stolice, stol Cersei i stolice Tyrion, slika 02
DanKuchen, studioHR, RASPRODAJA - stol i četiri stolice, stol Cersei i stolice Tyrion, slika 03

Stol Cersei i četiri stolice Tyrion 1499 kn


Obzirom da uskoro stiže nova pošiljka proizvoda iz asortimana Replika odlučili smo izmijeniti izložbene eksponate u prodajnom studiju. Tim povodom prodajemo izložbene eksponate stol Cersei i četiri stolice Tyrion. Stol i stolice prodajemo isključivo u setu stol Cersei bijele boje, dvije stolice Tyrion crne boje visokog sjaja i dvije stolice Tyrion bijele boje visokog sjaja. Cijena seta je 1499 kn. Niže pregledajte fotografije i kratki opis ponuđenih proizvoda.

stol Cersei


Više o stolu Cersei

Dimenzije (cm) 120 x 80

Noge stola izrađene su od masivnog drveta bukve pričvršćene na metalnu konstrukciju. Ploča stola izrađena je od MDF-a, odnosno mediapana lakiranog bijelom bojom mat površinskog efekta. Stol prodajemo isključivo u setu sa 4 Tyrion stolice. Cijena seta je 1499 kn.

Oštećenja

Iako je stol neko vrijeme izložen u dućanu u savršenom je stanju osim ogrebotine na ploči koja se može vidjeti na fotografiji stola


studioHR, za više informacija nazovite +385992471644

stolice Tyrion


Više o stolicama Tyrion

Sjedišta stolica Tyrion izrađena su od polipropilena visokog sjaja bijele ili crne boje. U sjedišta su integrirani jastuci izrađeni od umjetne kože, ispunjeni spužvom. Boja jastuka odgovara boji polipropilena sjedišta. Noge stolica izrađene su od masivnog drveta bukve, te bojom savršeno odgovaraju nogama stola Cerse. U trenutnoj ponudi su dvije crne i dvije bijele stolice. Stolice se prodaju isključivo u setu sa stolom Cersei. Cijena seta je 1499 kn.

Oštećenja

Stolice su neko vrijeme izložene u prodajnom studiju što znači da ima vidljivih znakova korištenja no oštećenja su iznimno mala i nije ih moguće fotografirati.


studioHR, za više informacija nazovite +385992471644

posjetite : DanKüchen