Riječnik stranih riječi

Kako bi kupce upoznali sa tehnologijama koje se koriste na kućanskim aparatima niže smo naveli sve funkcije i pojašnjenja funkcija koja su nam proizvođači kućanskih aparata dostavili. Nadamo se da će Vam niže navedena pojašnjenja pomoći prilokom donošenja odluke o kupovini.

Automatski programi

Whirlpool tehnologija za indukcijske ploče za kuhinje.
Otapanje (Melting) – automatski prilagođava toplinu pogodnu za sporo topljenje osjetljive hrane bez narušavanja njihove kvalitete (npr.čokolada, maslac itd.).
Održavanje topline automatski prilagođava razinu snage i zadržava toplinu tek kuhane hrane (u posudama prilagođenim indukciji).

Direct access

Whirlpool tehnologija za indukcijske ploče za kuhinje. U samo jednom dodiru odaberite jednu od 6TH SENSE funkcija kuhanje koje jamče pravu snagu kuhanja za savršene rezultate. Krčkanje, otapanje i kuhanje nikad nisu bili lakši.
* Ovisno o modelu

FlexiCook zona

Whirlpool tehnologija za indukcijske ploče za kuhinje. Uz FlexiCook, možete koristiti dvije zone i to istovremeno ili odvojeno jednu od druge, stvarajući idelanu površinu za kuhanje u posudama različitih velićina. Pbje zone mogu se korisitit i za održavanje topline jela.

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Otkaži