set BRD 4 krem/bukva

4 krem stolice, rok isporuke 3 dana.

studioHR, DSW stolca krem boje, slika 02

SET BRD 4 KREM/BUKVA

SET 4 KREM DIZAJNERSKE STOLICE PO NAJNIŽOJ CIJENI
Sjedište od polimera visoke kvalitete sa nogama od masivnog drveta bukve.
Više o BRD stolici →

Cijena seta : 1.440,00 kn

●  Sadržaj seta : Stolice 4 kom.
●  Boja sjedišta : KREM
●  Boja nogu : Bukva Natur
●  Dostupnost : DOSTUPNO (ispruka odmah)
●  Okvirna cijena dostave : 75 kn
●  Osobno preuzimanje : isključivo Zagreb

Set je spreman za isporuku pošalji narudžbu

  <h3>Krem stolice akcija</h3>
  Krem stolice akcija su dizajnerski klasik koji nikad neće prestati biti moderan. DSW stolica u našoj ponudi zadržava karakteristike originala, te je čvrsta, kvalitetna i postojana. Sjedište je ergonomski oblikovana prema konturama ljudskog tijela, a dostupno je u 16 boja visokokvalitetnog polimera, mat površinskog efekta. Dizajnom noge su inspirirane Eiffel-ovim tornjem, a sastavljene su od metalne konstrukcije kombinirane s masivom bukve ili oraha. Kao na originalnom i na sjedištu naših stolica vidljivi su okrugli tragovi što je rezultat spajanja nogu sa sjedištem. Uz iznenađujuću razinu udobnosti,DSW je iznimno praktična, te se jednostavno održava, dizajnom ukrašava prostor, a cijenom se uklapa u svaki džep.

  <h3>PRIČA IZA CHARLES EAMES DSW STOLICE</h3>
  Eames DSW stolica povezala je dvije strasti dizajnera, ljubav prema oblikovanju plastike i ljubav prema obradi drveta. Tako je Dizajnerski dvojac Ray i Charles Eames 1948. godine stvorio Eames DSW stolicu koja je dio linije ergonomski oblikovanih stolica izrađenih od polimera. Svaka DSW stolica ima jednak ergonomski dizajn kombiniran s različitim vrstama nogu i rukonaslona. Prepoznajemo ih po inicijalima DSW = Dining chair, Side chair with a Wood base (Blagovaonska stolica, Bočna stolica s drvenim nogama). Linija ovih stolica nosi status prve plastične stolice proizvedene u industrijskoj proizvodnji.

  <h3>CHARLES EAMES 1907-1978(USA) RAY EAMES 1912-1988 (USA)</h3>
  Charles Eames je bio Američki dizajner i inovator koje prvi počeo koristi nove tehnike, kao što su fiberglas i oblikovanje plastične smole i žičane mreže. Obično je radio sa svojom ženom Ray, iako je često nagrađivan samo on. Četrdesetih godina dvadesetog stoljeća Ray i Charles su bili iznenađeni karakteristikama plastike te svu istraživanje fokusirali u tom smjeru, Čvrstu i na pucanje otpornu plastiku uspeli su oblikovati u oblik ljudskog tijela. Time su otkrili cijeli novi dizajnerski izričaj koji će obilježiti razdoblje, a i daleku budućnost. Najpoznatija djela poznatog dizajnerskog dvojca su DAR stolica, DSR blagovaonska stolica, RAR ljuljačka, DSW blagovaonska stolica. Poznate izjave : “The details are not the details. They make the design.”
  <h4><a href=”https://eames.com/en/dsw”>Više o povjesti Eames DSW stolice →</a></h4>