Boje DSW, DSR, DAW i DAR stolica u ponudi

Stolice u boji. Na izbor nudimo više od sto različitih kombinacija boja i modela…

Dizajnerska DSW stolica krem boje

Dizajnerska DSW stolica krem boje je čvrsta, kvalitetna i postojana. Sjedište je ergonomski oblikovano prema konturama ljudskog tijela, a dostupno je u 16 boja visokokvalitetnog polimera, mat površinskog efekta. Dizajnom noge su inspirirane Eiffel-ovim tornjem, a sastavljene su od metalne konstrukcije kombinirane s masivom drveta bukve ili oraha. Na sjedištu stolica vidljivi su okrugli tragovi što je rezultat spajanja nogu sa sjedištem. Uz iznenađujuću razinu udobnosti, dizajnerska DSW stolica krem boje je iznimno praktična, te se jednostavno održava, dizajnom ukrašava prostor, a cijenom se uklapa u svaki džep.

Kupcima smo osigurali najveći izbor boja sjedišta na tržištu. Sjedišta nudimo u dvije izvedbe. Sjedište s rukonaslonom koje je povezano uz modele DAW stolice s rukonaslonom i drvenim nogama, DAR stolice s rukonaslonom i metalnim nogama, te RAR stolica koja je zbog oblika nogu pretvorena u stolicu za ljuljanje. Sjedišta bez rukonaslona karakteristična su za DSW model s drvenim nogama i DSR model s metalnim nogama. Sva sjedišta odgovaraju nogama u ponudi. Na izbor osigurali smo visoke drvene noge boje bukve i niske drvene noge boje bukve i oraha. Uz drvene noge nudimo i niske metalne noge crne i krom boje.

Izbor boja i oblika sjedišta, te sve kombinacije boja drvenih i metalnih nogu možete pogledati u našem prodajnom studiju, studioHR, Heinzelova ulica 41, Zagreb. Na ovoj adresi najčešće sve kombinacije sjedišta i nogu imamo pripremljene za isporuku odmah, kako je teško sve kombinacije održati dostupnim molimo da prije dolaska provjerite dostupnost stolica u studiju, ako nisu dostupne količinu možemo osigurati unutar nekoliko dana.

Stolice u boji – najveći izbor boja DSW i DSR modela na tržištu


studio HR, stolice u boji

Ako tražite stolice u boji na pravom ste mjestu.

Prvi smo web dućan koji je tržištu osigurao 16 različitih boja poznatih DSW i DSR stolica. Sve boje sjedišta u ponudi pripremljene su za isporuku odmah. Uz 16 boja sjedišta DSW model po odabiru kupca nudimo sa drvenim nogama izrađenim od svijetlog drveta bukve i tamnijeg drveta oraha. DSR model sa metalnim nogama također nudimo u kombinaciji s dvije boje nogu, krom boja visokog sjaja i mat crna boja.
U ponudi su i DAW i DAR modeli koji se zbog rukonaslona razlikuju od DSW i DSR modela. DAW i DAR modeli su također dostupni u 16 različitih boja sjedišta, te 4 boje nogu s različitom materijalom i vrstom obrade.

Niže su sve boje u ponudi :

Cijene DSW i DSR stolica potražite u našem web dućanu.