studioHR web dućan

Otvorili smo studioHR web dućan. Pregledajte atraktivnu ponudu i potražite akcije.

studioHR web dućan

web dućan

Otvorili smo studioHR web dućan, posjetite nas, pregledajte bogati asoritiman i potražite akcije.

– – – – –

Cilj studioHR web dućana je kupcima koji uređuju stan selekcijom proizvoda olakšati izbor i uštediti novac i vrijeme prilikom kupovine. Stoga nemamo cilj nuditi bezbroj proizvoda uz otežanu pretragu, niti plan nuditi najjeftinije proizvode na tržištu, cilj nam je ponuditi nekoliko proizvoda iz skupine za koje smatramo da će kvalitetom, dizajnom i cijenom zadovoljiti  većinu.

– – – – –

Početkom rada studioHR web dućan nudit će manje proizvoda obzirom da je proces unosa proizvoda u web dućan dugotrajan proces. Plane je svaki dan dodati minimalno jedan novi proizvod u ponudu. Osnovna djelatnost nam je prodaja kuhinja stoga prvi na red dolaze kućanski aparata koje uz DAN kuhinje i ostali namještaj nudimo u našem studioHR izložbenom studiju u Zagrebu.


Skupine proizvoda u našem web dućanu.

Niže pregledajte skupine proizvoda ponuđenih u našem web dućanu. Trenutno su u ponudi samo dvije skupine proizvoda : stolice i kućanski aparati. Uskoro ćemo ponudu proširiti dodavanjem još dvije skupine proizvoda : oprema za kuhinje i rasvjeta. Svaki dan u ponudu dodajemo najmanje jedan novi proizvod.


studioHR kućanski aparati
– – – – – –

Uz kuhinje tržištu nudimo i kućanske aparate raznih vrsta i namjene. U moru proizvođača i još većem moru proizvoda na tržištu vrlo je teško napraviti selekciju kućanskih uređaja koji karakteristikama i cijenom zadovoljavaju optimalnu potrebu svakodnevnog korištenja. Svakom našem kupcu, pogotovo kupcima kuhinja osigurali smo kvalitetan izbor i poštene cijene.


studio HR stolice

studioHR stolice
– – – – – –

Uz kuhinje i kućanske aparate tržištu nudimo i dizajnerske stolice. Ergonomski oblikovane, iznimno praktične, jednostavnog oblika stolice u našoj ponudi dizajnom povezuju više modela. U ponudi su blagovaonske i barske stolice s i bez rukonaslona i stolice za ljuljanje dostupnih u 16 boja. Pregledajte više od 100 kombinacija jednog modela atraktivnog dizajna po najnižoj cijeni na tržištu.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


PREGLEDAJ SVE AKTUALNE AKCIJE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …

posjetite : DanKüchen