Dodatne pogodnosti studioHR kupcima

studio HR, DanKuchen kuhinje po mjeri, studioHR nudi više

Kupovinom DAN kuhinje u našem studiju ostvari dodatne pogodnosti na ostale proizvode u ponudi


Uz standardnu ponudu kuhinja DanKuchen tvrnice, studioHR tržištu nudi i druge proizvode za opremanje interijera. Kako je svakom kupcu DAN kuhinje najbitnija kvaliteta uz optimalnu cijenu pobrinuli smo se da svi proizvodi u našoj ponudi kvalitetom budu konkurentni i najskupljim proizvodima na tržištu, a cijenom prikladni za svaki džep. studioHR nudi više. Svim kupcima DAN kuhinje u našem studiju odlučili smo pomoći dodatnim popustima na ostali namještaj i opremu u ponudi. Niže pregledajte pogodnosti.

Extraform akcija, 40% popusta kupcima DAN kuhinje


studio HR, studioHR nudi više. 40% popusta na Extrafoirm sjedeće garniture

Popust 40% na Extraform asortiman

Kako bi kupcima DAN kuhinja olakšali opremanje svog doma odlučili smo im osigurati dodatne pogodnosti na cjelokupni asortiman Extraform proizvoda u našoj ponudi.

Uvjeti za ostvarivanje popusta

Svaki kupac koji kupi DAN kuhinju ostvaruje pravo na 40% popusta za jednu kupovinu jednog ili više proizvoda iz asortimana Extraform. Jedna kupovina podrazumijeva sve proizvode naručen u jednoj narudžbi, koji će biti istaknuti na jednom račun. Popust se obračunava isključivo na redovnu cijenu istaknutu u Extraform cjeniku. Popusti se ne zbrajaju. To znači da nije moguće da kupac DAN kuhinje ostvari pravo na dodatni popust od 40% na Extraform proizvode koji su na akciji u trenutku kupovine.

Extraform

Spajanjem suvremene tvorničke proizvodnje i zanatske, ručne izrade nastaju Extraform sjedeće garniture. Više o Extraform proizvodima pogledajte klikom ovdje.


Stolice akcija, 40% popusta kupcima DAN kuhinje


studio HR, studioHR nudi više. 40% popusta na stolice u ponudi

40% popusta na asortiman Replika

Uz kupovinu Dan Kuchen kuhinje cijena dizajnerskih stolica u našoj ponudi povoljnija je za 40%.

Uvjeti za ostvarivanje popusta

Svaki kupac koji kupi DAN kuhinju ostvaruje pravo na 40% popusta za jednu kupovinu jednog ili više proizvoda iz stolica. Jedna kupovina podrazumijeva sve proizvode naručene u jednoj narudžbi, koji će biti istaknuti na jednom račun. Popust se obračunava isključivo na redovnu cijenu istaknutu u cjeniku Replika proizvoda. Popusti se ne zbrajaju. To znači da nije moguće da kupac DAN kuhinje ostvari pravo na dodatni popust od 40% na Replika proizvode koji su na akciji u trenutku kupovine.

Stolice

Osigurali smo Vam najnižu cijenu kvalitetnih dizajnerskih stolica u više od 100 kombinacija boja i modela. Više o stolicama pogledajte ovdje.


Dan Kuchen Akcija

Kako bi osigurala konkurentnost DANKüchen tvornica uvijek atraktivnim akcijama na modele kuhinja ili na pojedine kuhinjske elemente i opremu za kuhinje, već 50 godina uspijeva održati najbolji odnos uloženog i dobivenog na tržištu. Dan Kuchen Akcija je uvijek aktualna, a mijenja se u nepravilnim vremenskim razmacima, time različitim kupcima osigurava optimalnu cijenu za različite modele, elemente ili opremu koju trebaju. Najbolji način da se iskoristi DanKuchen Akcija i da kupac stvarno ostvari najbolju cijenu za svoju novu kuhinju je da rezervira termin sastanka u studiju, te da prihvati sugestije projektanta.

Rezervirajte termin sastanka i ostvarite
dodatnih 10% popusta na kupovinu kuhinje :

Prihvaćam uvjete i želim primati obavijesti.

Dan Kuchen Akcija

Kako bi osigurala konkurentnost DANKüchen tvornica uvijek atraktivnim akcijama na modele kuhinja ili na pojedine kuhinjske elemente i opremu za kuhinje, već 50 godina uspijeva održati najbolji odnos uloženog i dobivenog na tržištu. Dan Kuchen Akcija je uvijek aktualna, a mijenja se u nepravilnim vremenskim razmacima, time različitim kupcima osigurava optimalnu cijenu za različite modele, elemente ili opremu koju trebaju. Najbolji način da se iskoristi Dan Kuchen Akcija i da kupac stvarno ostvari najbolju cijenu za svoju novu kuhinju je da rezervira termin sastanka u studiju, te da prihvati sugestije projektanta.

Rezervirajte termin sastanka i ostvarite
dodatnih 10% popusta na kupovinu kuhinje :

Prihvaćam uvjete i želim primati obavijesti.

posjetite : DanKüchen