Stakleni elementi sniženi 80%

studioHR, DanKuchen Viseći stakleni elementi na akciji
studioHR, DanKuchen Viseći stakleni elementi na akciji

Viseći stakleni elementi na akciji

Stakleni elementi na akciji svakom kupcu DAN kuhinje u našem studiju osiguravaju znatnu uštedu prilikom kupovine kuhinje. U kombinaciji s aktualnim akcijama na modele kuhinja koje možete pogledati ovdje, viseće staklene elemente iz linije DanKuchen PREMIUM snizili smo 80%! Stoga, uz dizajn koji će osigurati karakter cijelog prostora odabir bilo koje dimenzije i modela iz linije PREMIUM osigurat će i nižu cijenu kuhinje.  Pravo na popust ostvaruju isključivo oni kupci koji kupe kuhinju s minimalno 8 elemenata od kojih je jedan element za sudoper i prvu akontaciju za kuhinju uplate u razdoblju između 07.05.2019. i 20.05.2019.

Niže je galerija, potražite inspiraciju….


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Kupujete kuhinju, rezervirajte termin za izradu projekta i osigurajte dodatnih 10% popusta. Rezervacijom termina vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


PREGLEDAJ SVE AKTUALNE AKCIJE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …

posjetite : DanKüchen