Whirlpool kućanski aparati na akciji

Whirlpool kućanski aparati na akciji. Ako tražite kućanske aparate povoljne cijene na pravom ste mjestu.

Whirlpool Akcija

Whirlpool Korporacija je svjetska vodeća kompanija za proizvodnju kućanskih aparata s otprilike 21 milijardu dolara prometa godišnje. U 2017 godini zapošljavamo 92000 zaposlenika u 70 proizvodnih i istraživačkih centara diljem svijeta. Posjedujemo svjetski poznate brendove poput Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit …. Sa svojim proizvodima i brendovima prisutni smo gotovo u svim zemljama svijeta.

U nepravilnim vremenskim razmacima osiguravamo dodatne pogodnosti kupcima Whirlpool aprata kako bi olakšali odabir i kupovinu. Niže pregledajte aktualnu ponudu modela koju smo pripremili za studioHR kupce.


studio HR, Kućanski aparati na akciji, Bijela tehnika na akciji, Whirlpool Akcija, set od četiri aparata 12285 kn

Whirlpool Akcija 12285
– – – – – –

studio HR, Kućanski aparati na akciji, Bijela tehnika na akciji, Whirlpool Akcija, set od četiri aparata 11995 kn

Whirlpool Akcija 11995
– – – – – –

Whirlpool kućanski aparati na akciji. Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite set Whirlpool kuhinjskih aparata po nevjerojatno niskoj cijeni. U ovoj akcijskoj ponudi, kupcima na izbor nudimo dva seta kućanskih aparata. Razlika u ponuđenim setovima je model hladnjaka. Od više bitnih detalja na ponuđenim aparatima izdvajamo 177 cm visoki hladnjak sa zamrzivačem, treću ladicu u perilici posuđa, PIROLIZA funkciju na pećnici i Flexi Zone funkciju na indukcijskoj ploči.

Kupovina kuhinje naravno nije uvjet za kupovinu ovog super povoljnog seta. Stoga ako ste u potrazi za kvalitetnim aparatima povoljne cijene s 5 godina garancije na pravom ste mjestu.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


PREGLEDAJ SVE AKTUALNE AKCIJE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …

posjetite : DanKüchen