Whirlpool set 8999

Whirlpool set 8999 dostupan je na skladištu dobavljača u Hrvatskoj. Rok isporuke 7 dana.

Whirlpool set 8999. Iskoristite jedinstvenu priliku i osigurajte najnižu cijenu za kućanske aparate od Whirlpool-a. Ploča za kuhinja sa indukcijom, ugradbena pećnica sa pirolizom i ugradbena perilica posuđa sa trećom ladicom i kapacitetom od 14 setova posuđa. Modele na akciji dodatno smo snizili zbog količine. Ostvarite dodatni količinski popust.

Whirlpool Korporacija je svjetska vodeća kompanija za proizvodnju kućanskih aparata s otprilike 21 milijardu dolara prometa godišnje. U 2017 godini zapošljavamo 92000 zaposlenika u 70 proizvodnih i istraživačkih centara diljem svijeta. Posjedujemo svjetski poznate brendove poput Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit …. Sa svojim proizvodima i brendovima prisutni smo gotovo u svim zemljama svijeta. Raznolikost brendova u našoj ponudi omogućava prilagodljivost naših proizvoda navikama naših kupaca diljem svijeta. Klikom ovdje pregledajte odabrane Whirlpool proizvode dostupne na hrvatskom tržištu.


Whirlpool set 8999

Whirlpool set 8999

Set se sastoji se od tri uređaja, ploče za kuhanje, pećnice i perilice posuđa. Na aparate ponuđene u setu osigurano je jamstvo u trajanju od 5 godina. Više o karakteristikama uređaja u setu pregledajte klikom na sliku pojedinog modela. Set je kod dobavljača, rok isporuke 7 dana. Pošalji narudžbu i uštedi 3000 kn.

Cijena seta 8.997,19 kn


Set je dostupan uz narudžbu, rok isporuke 7 dana.

posjetite : DanKüchen