DanKuchen, model Bretagne

DanKuchen studioHR, DanKuchen Bretagne
DanKuchen studioHR, DanKuchen Bretagne

DanKuchen Bretagne, model označen sinergijom modernog i rustikalnog.

Osnova modela Bretagne je mediapan (MDF) fronta 22mm debljine Glavna karakterizacija fronte je dubinski urez u sredini fronte koji ostavlja dojam uklade. Uklada na fronti karakteristična je za kuhinje tradicionalnog dizajna, izrađenih od različitih vrsta masivnog drveta. Obradom visokog sjaja i bojom Bretagne, dizajnerski najbolje funkcionira u prostorima s puno svjetla. Također, DanKuchen Bretagne savršeno će se uklopiti u prostore dizajnirane u, trenutno modernom Shabby Chic stilu. Fronte se kombiniraju s ručkicama dizajniranim u skladu s karakterom modela. Ručkice osiguravaju najbitnije, praktičnost pri svakodnevnom korištenju.

DanKuchen studioHR, DanKuchen Bretagne kuhinja bijele boje visokog sjaja
DanKuchen studioHR, DanKuchen Bretagne kuhinja bijele boje visokog sjaja

DanKuchen Bretagne, boje FliederWeiß / WeißKristall

Dan Kuchen, kuhinja po mjeri, model Bretagne s frontama bijele boje sjajnog površinskog efekta u kombinaciji sa mat bijelom radnom pločom i narančastim detaljima visokog sjaja.


REZERVIRAJ TERMIN I UŠTEDI 10%

Izrada projekta traje duže od sat vremena, ponekad i nekoliko sati, stoga molimo rezervirajte termin za izradu projekta. Na taj način vrijeme za izradu projekta Vaše nove kuhinje možemo posvetiti samo Vama.


40% NA STOLICE I SJEDEĆE GARNITURE

DanKuchen studioHR nudi više. Osigurali smo različite akcije i trajne pogodnosti za kupce koji kupovinu kuhinje obave isključivo u našem studiju u Heinzelovoj 41 u Zagrebu. Posjetite nas …


posjetite : DanKüchen Zagreb

Stranica je trenutno u razvoju, prije slanja narudžbe molim provjerite dostupnost proizvoda upitom na naš mail. Odbaci