Mehanizmi

DanKuchen kuhinjski mehanizmi

Kutni elementi. U manjim kuhinjama kutevi i kutni elementi su nužnost koja sa sobom nosi pretince s težom dostupnošću. Novi mehanizmi, izvlačni i rotacijski, imitiraju funkcionalnost ladica i višestruko olakšavaju pristup spremišnom prostoru. Nosivost takvih mehanizama iznosi do 40kg, što kutne elemente pretvara u raskošan pretinac uvijek pregledan i pri ruci.
Izvlačni elementi. Vertikalne jedinice za spremanje namirnica su veliki plus kod svakog plana, posebno u slučaju manjih, kompaktnih prostora. Takvi elementi koriste visinu prostora umjesto širine, dopuštaju maksimalnu iskoristivost radne površine, te s nosivošću od 100kg ispunjavaju svaku potrebu za spremanjem lako dostupnih namirnica. Izvlačni pretinci sa žičanom konstrukcijom sve stvari drže stabilnim, preglednim i pristupačnim.
Rolo ormari su rješenje idealno za spremanje niz malih električnih aparata koji se često koristi, a inače bi zauzimali dragocijen prostor na radnoj ploči. Espresso aparati, mikrovalne pećnice, blenderi sad su uvijek na pristupačnom mjestu kad su potrebni, a spuštanjem rolo-a taj dio kuhinje se estetski uklapa s ostatkom kuhinje i stvara osjećaj urednosti i praktičnosti.

NIŽE JE GALERIJA, POTRAŽITE INSPIRACIJU…