Početna

DanKuchen studioHR, kuhinje po mjeri
DanKuchen studioHR, kuhinje po mjeri

Dan Kuchen, kuhinje po mjeri pripremljene za svaki dom.

10. godina projektiramo, dostavljamo i montiramo kuhinje direktno iz DANKüchen tvornice u domove kupaca. Svakom tko traži kvalitetnu kuhinju sa naglaskom na uštedu DanKuchen studioHR je nezaobilazna stanica u potrazi sa optimalnim.

naslovna-kucanski-aparati-01
naslovna-kucanski-aparati-01

Kućanski aparati.

Trudimo se pratiti aktualne trendove tržišta, a cijenom opravdati povjerenje kupaca. Na izbor smo osigurali više od 20 brendova i više od 20000 različitih uređaja. Svakom kupcu kuhinje u našem studiju, studioHR, Heinzelova 41, Zagreb osigurali smo dodatne pogodnosti na kupovinu aparata.

naslovna-garniture-01
naslovna-garniture-01

Garniture. Udobnost na prvom mjestu.

Sjedeće garniture dizajnirane za udobnost, proizvedene s naglaskom na kvalitetu i trajnost. Osigurali smo izniman izbor modela za različite prostore i namjene. Svakom kupcu kuhinje po mjeri DanKuchen studioHR osigurao je 40% popusta na kupovinu Extraform sjedeće garniture.

studio HR stolice
studio HR stolice

Stolice.

Osigurali najnižu cijenu kvalitetnih stolica na tržištu. Na izbor nudimo nudimo nekoliko modela dostupnih čak u 16 boja. Sve stolice su pripremljene za isporuku odmah.  Svakom kupcu kuhinje u našem studiju, studioHR, Heinzelvoa 41, Zagreb osigurali smo 40% popusta na sve model stolica u ponudi.

DanKuchen studioHR nudi više.

Osigurali smo najveći izbor kvalitetnih proizvoda na tržištu po najboljoj cijeni na tržištu. Niže izdvajamo aktualne akcije i novosti više o akcijama potražite ovdje.

[hr text=”AKTUALNE AKCIJE”]

[posts id=”0″ category=”5″ orderby=”modified” count=”4″ exclude_previous=”” columns=”2″ date=”” teaser=”excerpt” taxonomy=”0″]

[hr text=”VIJESTI”]

[posts id=”0″ category=”4″ orderby=”modified” count=”15″ exclude_previous=”” columns=”1″ thumbnail=”” date=”” teaser=”” taxonomy=”0″]

posjetite : DanKüchen