DanKuchen modeli Chromform i Bretagne povučeni iz prodaje

Opraštamo se od modela Chromfrom i Bretagne

DanKuchen Chromform kuhinja bijele boje visokog sjaja
DanKuchen studioHR, DanKuchen Bretagne kuhinja bijele boje visokog sjaja

DanKuchen tvornica prekida proizvodnju modela Chromform i Bretagne

Krajem listopada, na vlastitom sajmu u Linz-u DanKuchen je predstavio nove boje i nove modele kuhinja. Više o novim modelima pogledaj ovdje. Kapacitet za proizvodnju novih modela DanKuchen je odlučio osigurati prekidom proizvodnje dva aktualna modela. Stoga, nakon 9 godina proizvodnje DanKuchen tvornica  prekida proizvodnju modela Chromform i modela Bretagne. Zadnji primjerci spomenutih modela bit će proizvedeni i isporučeni krajem 2019. godine.


DanKuchen Bretagne od prosinca 2019. model povučen iz prodaje

akcija-bretagne-side

Shabby chic

Obradom visokog sjaja i bojom Bretagne, dizajnerski najbolje funkcionira u prostorima s puno svjetla, a savršeno će se uklopiti u prostore dizajnirane u, trenutno modernom shabby chic stilu. Fronte kombiniramo s ručkicama dizajniranim u skladu s karakterom modela. Ručkice osiguravaju najbitnije, praktičnost pri svakodnevnom korištenju.

Konstrukcijom čvrsta i postojana.

Robustan i kvalitetan DAN KUCHEN korpus u kombinaciji sa mehanizmima visoke kvalitete jamče kvalitetu i postojanost svake naše kuhinje.

Bijeli mediapan visokog sjaja.

Osnova modela Bretagne je mediapan (MDF) fronta 22mm debljine, a glavna karakterizacija dubinski urez u sredini fronte koji ostavlja dojam uklade. Uklada na fronti karakteristična je za kuhinje tradicionalnog dizajna, izrađenih od različitih vrsta masivnog drveta.  Više o modelu Bretagne pogledaj ovdje.


DanKuchen Chromfrom od prosinca 2019. model povučen iz prodaje

studioHR, DanKuchen Chromform kuhinja bijele boje visokog sjaja, slika 05

Raskoš u detaljima

DANKüchen Chromform  karakterizira metalna ručkica integrirana u gornji/donji rub fronte. Za razliku od modela Toplux Chromform ručkica je obla, time Chromform napušta minimalizam ravnih linija Topluxa, te kupcu osigurava decentne dekorativne detalje koji dodaju luksuzni štih i podižu cjelokupni dojam kuhinjskog prostora.

Konstrukcijom čvrsta i postojana.

Robustan i kvalitetan DAN KUCHEN korpus u kombinaciji sa mehanizmima visoke kvalitete jamče kvalitetu i postojanost svake naše kuhinje.

Integrirana obla ručkica.

Karakteristična ručkica se isporučuje u mat (Aluminij) ili sjaj (Krom) izvedbi. Chromform je temeljen na jednom od baznih modela tvrtke što se vidi iz velikog asortimana materijala, boja i vrsti zaštite kuhinjskih fronti.Više o modelu Chromform pogledaj ovdje.

posjetite : DanKüchen