Villalux, kuhinja minimalističkog dizajna po najnižoj cijeni

Akcija kuhinja Villalux, osigurali smo najbolju cijenu …

studio HR, DanKuchen boje kuhinja, boje kuhinjskih fronti, boje modela Villalux slika 01

Akcija kuhinja Villalux

Kupujete kuhinju i u potrazi ste za dobrom cijenom. Proizvođaje je kuhinjske elemente modela Villalux ponudio po nižoj cijeni. Stoga, trebate li povoljnu kuhunju Villalux je model jednostavnih oblika i oštrih bridova, koji najčešće koristimo za uređenje prostora modernog minimalističkog dizajna i načina života. Villalux, kao i svaki model u ponuidz osigurava trajnost kvalitetnim korpusom (kuhinjskim elementom), te okovima (ladicama, pantima …) najviše kvalitete.

Rezerviraj termin sastanka i osiguraj 10% popusta na kupovinu kuhinje minimalističkog dizajna :

Ako ste u procesu kupovine kuhinje toplo preporučujemo da, bez obveze na kupovinu  posjetite naš izložbeni studio u Heinzelovoj 41 i pregledate našu ponudu. Trebate li izračun cijene kuhinje za Vaš prostor, molimo ponesite mjere prostora, odmah ćemo napraviti projekt, prezentirati Vam kuhinju u 3D programu i izračunati cijenu. Kako izrada projekta može potrajati predlažemo da se prije dolaska javite kako bi osigurali slobodno vrijeme u kojem se možemo 100% posvetiti Vama i Vašem projektu.

Podatke za kontakt potražite klikom ovdje ili popunite kontakt formu prijedlogom termina sastanka koji Vam najbolje odgovara.

  Zanima te cijena kuhinje?

  Saznaj cijenu kuhinje prilagođene tvom prostoru. Rezerviraj termin sastanka, bez obveze na kupovinu i potpuno besplatno napravit ćemo ti 3D projekt i kalkulaciju cijene. Podatke za kontakt potraži klikom ovdje ili popuni kontakt formu s prijedlogom termina sastanka koji ti najbolje odgovara.

  Izrada projekta prilikom kratkog sastanka je najjednostavniji i najbrži način da saznate cijenu kuhinje. Kakao bi 3D projekt i kalkulacija cijene bili točni na sastanak ponesi točne mjere prostora i pozicije priključaka (plin, voda, strija, odvod zraka nape) koji se nalaze u prostoriji.

   Zanima te cijena kuhinje?

   Saznaj cijenu kuhinje prilagođene tvom prostoru. Osiguraj si dodatnih 10% popusta, rezerviraj termin sastanka, bez obveze na kupovinu i potpuno besplatno napravit ćemo ti 3D projekt i kalkulaciju cijene. Podatke za kontakt potraži klikom ovdje ili popuni kontakt formu s prijedlogom termina sastanka koji ti najbolje odgovara.